Reklama

Reklama

Smyslná touha

  • Německo Saudade - Sehnsucht
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cyrus, Tim a Erik byli blízcí přátelé, ale po škole se rozdělili. Nyní je osud opět svedl dohromady a tráví společné dny v domě na brazilském pobřeží. Přivydělávají si striptýzem před webkamerou. Jakmile ale jejich klienti začnou vyžadovat více akce a sexu, nastávají první konflikty. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jsem zapomněl, jak špatný taky může německý televizní film být, a asi bych měl být rád, že jsem si to díky tomuto filmu připomněl, protože pak si alespoň budu více vážit těch kvalitnějších německých filmových počinů. Toto je bohužel téměř po všech stránkách špatný film, kde snad ani nemám příliš co pochválit, snad až s výjimkou krásných brazilských exteriérů a docela sympatických herců. Ale mohu upřímně říci, že bych nikdy nečekal, že by mě mohl film o homosexualitě tak moc nudit. Ono když se rozhodne člověk natočit film, tak to chce především zajímavý nápad, u tohoto filmu mám pocit, že kromě sexu mezi homosexuály a jedné vraždy zde nic zajímavého nebylo, a to je bohužel na film málo. Předpokládám, že tenhle film se mi velice brzo vytěsní z hlavy a ani si na něj nevzpomenu, a to bude asi to nejlepší, co se mi může stát, protože tenhle film z mého pohledu je jen na jedno zhlédnutí, a to jsem se u něj navíc v určitých chvílích hodně pekelně nudil. Mrzí mě to, protože námět vypadal docela zajímavě, ale v tomhle případě nemohu být jakkoliv shovívavý, protože ten film se fakt příliš nepovedl. Nicméně právě alespoň za to brazilské prostředí, které bylo hodně zajímavé, a za sympatické herce nakonec uděluji alespoň dvě hvězdy, ale jsou velmi nepřesvědčivé a k jedné hvězdě nebylo zase tak daleko, ale nakonec si tenhle film dokázal dvě hvězdy s vypětím všech sil uhájit. ()

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná, strašná, odporná. Žádné z těchto slov nepopisuje ani zdaleka, jak špatná Smyslná touha je. Nepovedlo se nic. Film je špatný po stránce scénáře, režie, hereckých výkonů, střihu, hudby, prostě absolutně všeho. K vrcholům patří scény, kdy se žertuje o zabíjení pár minut poté, co jedné z postav zabili bratra a je to myšleno vážně! Vydatné je také hledání matky jiného chlapce pomocí čtení budoucnosti z mušliček. Hezká je akorát příroda, ale za to nikdo z tvůrců nemůže. Paskvil. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádi spolu žijí v luxusním domě jednoho z nich na brazilském pobřeží. Společně si přivydělávají striptýzem před webkamerou. Vše je skoro ideální až do chvíle, kdy Eric nešťastnou náhodou zaviní smrt místního mladíka a co čert nechce zrovna se nic netušíc zamiloval do jeho bratra...Přiznat se, nepřizant se...jak z takové situace ven? Zajímavý námět a atraktivní brazilské prostředí utápí televizní zpracování a hrozný střih. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Film Smyslná touha a Touha je na DVD jako dvojitá nálož. Každý trvá okolo hodiny dvaceti minut, ale doporučuji skouknout na jeden zátah. Tedy s rychlopřevíjením. U tohoto filmu jsem navíc zvolil rychlost dva... tři... čtyři! A mám to z krku... Teď už jen otázka, kam s ním... s DVD... rušička ptáků (neprvoplánový dvojsmysl)? Origo blejskátko pro kočku? Bude mít narozky narozky... tak se na balkoně poměje ;-) ()

Hystory odpad!

všechny recenze uživatele

Domácou kamerou natočené domáce video o ničom, o nikom, s nikým a pre nikoho. Zbytočne to ďalej rozvádzať! ()

Reklama

Reklama