Reklama

Reklama

Debil Dead

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2004, 3 min

Obsahy(1)

Souboj čtyř filmových postaviček v krátkém animovaném snímku. Blade, Leatherface, Connor MacLeod, či legendární Ash, kdo z nich vyhraje a zabije ostatní? (SOLOM.)

Recenze (8)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No celkem paráda ale sakra krátké na to abych si to mohl pořádně vychutnat a tak se to zatraceně rychle ztratí z hlavy. Ne třeba jako dokonalost jménem Ward 13. Postavičky se hejbou dobře a jsou i pěkné co se detailu týče. Krev tu cáká ale to je asi tak všechno. Příště rejžo trochu dělší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela srandovní tříminutový kraťas, který určitě stojí za to vidět. Čtyři filmové postavičky si to rozdají na život a na smrt a zaručeně si nic nedarují. Animace i grimasy Ashe se mi líbily asi nejvíc stejně jako hudební doprovod. A samotný závěr - to je prostě klasa. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Debil Dead aneb plastelínová pocta především Evil Dead :-)) No proč ne, na jedno zkouknutí se to dá, ale vyšumí to z hlavy rychleji než ta tří minutová stopáž. Těch 60% je spíš z mojí strany z milosti, protože podobných snímků (dá-li se to tak nazvat), které jsou parodiemi, různými imitacemi, či střihovým umem jednotlivých fanoušků a uživatelů, se po netu a you tube válí mraky ... ()

Reklama

Reklama