Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletý Eric (Jason Sudeikis) neustále pořádá s blízkým okruhem přátel ze střední školy párty v otcově letním sídle v Hamptons. Když otec oznámí, že chce dům prodat, Eric se rozhodne, že je na čase uspořádat poslední nezapomenutelnou párty, a to přímo dobré staromódní orgie. Ovšem při prodeji domu se Eric pozná s realitní agentku Kelly (Leslie Bibb) a začne s ní randit. Má však velké dilema, zda ji na malé orgie s přáteli pozvat či nepozvat. (dzelen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná komedie! Všechno bez chyby, vynikající herci, pro chlapi dokonce i přitažlivé ženy, pro ženské už ne příliš přitažliví muži, ale nevadí. Já jsem se bavila po celou dobu. Párty na rozloučenou s tématem sexuální orgie? Už jenom to je bláznivý nápad. Navíc jde i o vztahy a ne jen o sex. O vtip není nouze a atmosféra je skvělá! Už jsem si dlouho neužila komedii takhle, opravdu nebylo tady nic přebytečného nebo nudného, nebo příliš klasického, vše naprosto vyvážené! Pro mě vynikající! ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl obsazení bylo mi jasné, že do toho půjdu je tam spousta herců, které mám rád taky jsem byl zvědavý jaké to bude. A musím říct, že to celkově dopadla velice dobře trapností tu není moc a, když už je tak je dělaná tak, že nikoho neurazí. Fekální humor tu taky není což je jen dobře. Smál jsem se dost a to je oč tu běží ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ordži, ordži, ordži... klasická, zbytečná, trapná americká komédie, kterých se každý rok urodí hafo. Pár známých seriálových ksichtú by si to rádo rozdalo přímo před kamerama a jelikož nechcou přejít přes cestu do Silikon Valey natočí si svůj "pornofilm", ehm. Ordži 2/10, ach jo, opět jednou 95 min doslova v pi*i. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Podle komentaru jsem to cekal mnohem horsi a byl prijemne prekvapen. Opravdu si nemyslim, ze takovych komedii vznika kazdy rok desitky. Nebylo to trapny, zadny fekalni humor a popravde si docela dobre dokazu podobnou situaci predstavit. Nekteri hateri tady mozna ne, ale proto, ze podobne pratele nemaji...smula, co? Kolem tricitky mi tenhle scenar fakt neprijde tak pritazenej za vlasy btw... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celý film stále dokola o tom istom - o partii dospelákov, ktorým prišlo veľmi ľúto, že v živote nevyskúšali žiadnu swingers party plnú orgií. A celé sa to točí len o vzájomnom prehováraní o účastí na tomto "vrchole" sezóny. Ja neviem, mne to prišlo úplne plytké a v niektorých momentoch až príliš úchylné - až by som povedal, že úplne nasilu, takže to pôsobilo dosť neprirodzene. Až na zopár dobrých dialógov a niekoľko vydarených hlášok to bolo ale dosť podpriemerné. Takže 1*, nič viac. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama