Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, jak se banda nadšenců z Ramersdorfu rozhodla natočit osvětový film o sexu bez sexu. O tom, co se může stát, když točíte erotický film s herečkou, která mluví pouze italsky a ještě k tomu se nechce svléknout. Ve filmu byly použity skutečné záběry z dobových naučných filmů pro mládež. (Fary)

Recenze (4)

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Vlastně to má velmi blízko odpadu, ale je tam ten Tom Schilling, tak alespoň jeho ohvězdičkuju. Možná není fér, že jsem film viděla německy, a bylo to uplně tak stejně k něčemu, jako kdybych ho viděla uplně bez zvuku, každopádně jsem ale pochopila o co jde. A to je právě problém. Nevkusné téma, který by se MOŽNÁ dalo alespoň trošku vtipně použít, ale skutečně jen možná, Příběh dost vycucaný z prstu a předvídatelný. Úplně klidně by to šlo i bez nahotin, Valentina Lodovini je hezká a to mě vážně vždycky naštve, když toho hezké ženy "zneužívají", že jsou pěkné. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá komedie, aspirující sice na ****, ale kvůli pár věcem, co se mi nelíbily (asi teď nejsem schopný přesně definovat které) dávám jenom ***. I tak je to ale skvělý film pro pobavení na večer u televize. :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film obsahuje skutečné scény z různých osvětových filmů promítaných v Německu v 60. a 70. letech. (Fary)
  • Film se strefuje do různých klišé z doby 70. let - mimo jiné je zde i scéna, ve které přichází do místnosti dívka s nevyholeným přirozením. Narozdíl od Eastie Boys / Sluneční ulice (1999) je však humor v Pornorama pouze prvoplánový a přímočarý. (Fary)

Reklama

Reklama