Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Derek 

všechny recenze uživatele

druhy pokus dostat klasikov animovanych grotesiek (tom a jerry sa prvy raz v kinach objavili uz v roku 1940!) na velke platno nedopadol o nic lepsie ako jeho predchodca z pred tridsiatich rokov. ak povodne kratke pribehy fungovali na ploche desiatich minut tak to bolo hlavne vdaka crazy situaciam a extremnemu nasiliu (za co su v mnozstve krajin niektore epizody toma a jerryho zakazane). ta jednoduchost a priamociarost sa vsak Timovy Storymu nedokazala preniest na platno a spolu s dvojicou Weber/Neustadter (ktori maju za sebou doposial romanticke filmy pre mladych) neprisli s nicim novym co by bolo aspon trocha originalne a zaujimave a ospravedlnilo jeho prestrelenu dlzku. taky Zemeckis so svojim Rogerom Rabbitom nielenze bezchybne dokazal prepojit skutocnych hercov s kreslenymi ale svoj film obohatil i pribehom ktory nenudi. Storymu sa ta kombinacia prilis nedari a vacsina nahanaciek je neprehladna a uplne bez energie. navyse dizajn toma a jerryho mi vobec nesadol a mal som z neho pocit akoby vypadli z obdobia Gena Deitcha. Chloe Grace Moretz je skoda na taketo ulohy ale spolu s Penom (na ktoreho mam slabost) su jediny dovod preco som Toma a Jerryho dopozeral... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Nelíbila se mi snaha až příliš cílit na moderní dětské publikum a doplňovat to tak o zbytečné popkulturní odkazy, či všestranná moralizace a snaha nezpůsobit kontroverze, byť byla všechna zvířata do jednoho karikaturní a kreslená. Na druhou stranu se mi líbila právě ta jednota světa, že po boku Toma a Jerryho byli všichni ostatní živí (či mrtví - ryby) tvorové animovaní. Příběh byl jednoduchý, trochu hloupý, ale měl myšlenku, zápletku a celé dovádění Toma a Jerryho dostalo tedy smysl. Animace samotná zajímavá, nebyla zcela 2D, pracovala s 3D ale tak fikaně, že to běžný divák nepozná. Asi by se mi víc líbilo, kdyby vše bylo zpracováno klasicky (Sonic, Chipmunkové), ale nic proti ničemu. Nakonec si nemyslím, že by toto oživení kultovní dvojice dopadlo tak tragicky, jak líčí zdejší hodnocení. Já osobně se nějak zvlášť nenudil, příjemně vypl a párkrát jsem se, ke svému údivu, i dobře zasmál. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to cringe, sra*ka, IQ 0 film - říkejte tomu jak chcete, ale jednoduše to spadá do této kategorie komedií. Takže kdo už předem ví, že nemá takový typ komedií rád, může tento film vynechat. Já jsem milovníkem přesně tohoto cringe retardovaného provedení, takže to je podle mého gusta. Je zde tuna scén, kdy se Tom a Jerry nesmyslně mlátí a nahání a vždy jsem se zasmál - ne že by to bylo vtipné, ale spíš jak to bylo prvoplánové a tupé, a to mě děsně bavilo. Ale oni jsou de facto vedlejší. Podstatnější a vtipnější tu je stoprocentně Chloë Grace Moretz, která se může prohlásit za plnoprávnou královnu tohoto skvostu. Ta holka prostě jede a vždy jsem se u ní zasmál...chci s ní VÍC komedií 😍🤩!! Takže komedie u mě zafungovala. Příběh je jednoduchý, ale přesto dokáže bavit a přicházet s vtipnými situacemi, takže opět skvělé! Postavy mě bavily stejně jako jejich vtipy a vmíchání 2D zvířat do 3D světa by nemohlo být funkčnější. Prostě na výbornou! Film jsem si užil a ode mě dostává zasloužené 4*. (Na 5* mi tam chybělo více vtipů.) Chtěl bych ještě zopakovat, že to není film pro každého, musíte totiž přistoupit na jejich humor, nebo si to neužijete - já si to užil, brácha ne. Vyhodnocení: V takovém hotelu bych chtěl být ubytovaný 🤗 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Legendární myš jménem Jerry a legendární kocour  jménem Tom už spolu leccos legračního zažili a jejich věčně nesváry baví stále. Nic jim nebránilo, aby jejich "kočkomyší" spory dostaly patřičný filmový punc, lépe řečeno na světě je verze, co kombinuje animovaný film s hraným.  A když už jejich stereotypní naháněná odchovala nejednu diváckou generaci, byl vcelku ideální tah dostat myšáka s kocourem do reálného světa, kde se budou kamarádit s mile trhlou Chloe Grace Moretz, načež jejich nepřeberné množství vylomenin spolehlivě pobaví diváckou kategorii do 10 let. Starší ročníky mohou jejich dobrodružství spolehlivě vynechat, neboť  shledají jejich návštěvu v reálném světě naprosto prostoduchou a ryze naivní. Ustálená tvůrčí dvojice scenáristů Michael H.Weber a Scott Neustadter mnoho nápaditého nevymyslela. Dějství zasadila převážně do luxusního hotelu, kde se chystá velkolepá mezinárodní svatba století, do toho se Tom s Jerrym pořád  neúnavně mydlí hlava nehlava, animovanou společnost jim dělají sloni, pávy i buldog. A taky je k vidění Michael Peňa coby relativně vtipný hotelový manažer. Film má poměrně jednotvárný ráz, kupodivu Tim Story se režijně snaží z toho celého udělat snesitelnou zábavu pro celou rodinu. Nejvíce zvětrale působila animace, interakce s živými herci nebyla nikterak oslnivá. Pokud si potrpíte na revoluční techniky v oblasti animace, nezkoušejte na něco takového ani pomyslet. Hotelové dobrodružství Toma a Jerryho jede v zajetých kolejích osvědčené a vděčné rodinné zábavy, staví na vtipech typu "uklouznutí po banánové slupce" a příliš inovativního nenabízí.  A i když myš s kocourem už pamatují za svá dlouhá léta existence hodně naschválů a škodolibých vtípků, než se definitivně odeberou do zvířecího důchodu, užijeme si s nimi nemálo legrace. 6/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)
  • Film měl jít původně do kin 23. prosince 2020. Bylo to plánováno k oslavám 80 let, kdy se poprvé Tom a Jerry objevili na obrazovce. Z důvodu COVID-19 byla premiéra přeložena na 4. března 2021. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama