Reklama

Reklama

Divoká jízda autobusu uprostřed pouštní dálnice napadená partou ozbrojených motorkářů. --- V dálkovém autobuse jede deset pasazérů napříč Texasem. Většina z nich jede domů za rodinou a přáteli. Někdo jede hledat novou práci. Jeden z nich je armádní dezertér, který se ukrývá před vojenskou policií. Když jede autobus po pouštní dálnici, potká se se skupinkou motorkářů a jednoho z nich srazí. Když mu jdou pasažéři poskytnout první pomoc, začne po nich střílet. Vyděšení cestující se semknou a motorkáře zabijí. Ostatní z gangu to vidí a začnou autobus pronásledovat. Následuje nemilostrdná honička, plná střelby. Motorkářům se podaří donutit autobus sjet z dálnice. Ten zaparkuje na odlehlé a opuštěném vrakovišti. Cestující už tuší, že jejich šance proti ozbrojeným agresorů jsou minimální, ale záhy pochopí, že nejlepší obranou je útok. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý akční béčková volovinka která mě hodněkrát i překvapila. Nemlžeme sice očekávat, nic kde budeme skákat do stropu ale připadal jsem si jako když koukám na béčko z 90 let, plno chyb, nic neříkajících blbostí a přitom plno švandy, Harrington je sympaťák, Thompson na svůj věk ještě ujde a Ward je drsňák. Jen si to proboha nepouštějte s Českým dabingem který tenhle film pohřbívá ještě víc. Ale jako jednohubka je to dobré. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na dobu vzniku prekvapive velmi solidni jizda odkazujici na stare casy neco jako scenar tu neexistuje ale libilo se mi jak to bylo primocary a brutalni ta krev pekne strikala hrdinove sou docela sympaticky moc jich neprezije coz je v poradku jak uz sem rekl zkratka nikdo z tvurcu se s tim moc nesral a tak jizda muze zacit ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pred sledovaním filmu odporúčam strčiť hlavu do mrazáku aspoň na pol hodinu, aby ste následne mohli pretrpieť tie somariny, čo na vás pustia. Snaha o béčkový nášlap stroskotala na kostrbatom scenári, hercoch skupiny „C“ fucktor negatívny a dialógoch typu čo veta, to prevarený skvost. Snímok si možno nejakého diváka nájde, no ja rozhodne v prvej rade smrdieť nebudem. Spoj ide 2:15 to Texas, no nenasadať. ()

Thehellion 

všechny recenze uživatele

No já si chtěl pustit klasiku - Nebezpečnou rychlost, stáhl jsem omylem tohle a furt jsem si říkal, kde je ta Sandra, až mi pak došlo po chvilce, že to asi nebude úplně ono..:-) Tak samozřejmě je to těžké béčko, ale má pár dobrých momentů......není to úplně tak hrozně špatné, jak tu někdo popisu, alespoň podle mě ne..rozhraní dvou až tří hvězdiček.. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Když už režisér nemůže být členem bandy zběsilých motorkářů, kteří jsou schopni bez skrupulí vraždit na potkání, nebo si na to netroufne, tak o svých šílených představách natočí ujetej film. No, nakonec lepší, než kdyby své zvrhlé choutky realizoval. Tyto choutky však každopádně patří na smetiště filmografie. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama