Reklama

Reklama

VOD (1)

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (534)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudný a zmateně natočený patvar, ve kterém se přes hodinu nic neděje a na konci se nesmyslně všichni postřílej. William Monahan to celé natočil ve velice pomalém tempu a s cílem natočit cool gangsterku s nadhledem. To se však moc nedaří a Monahan navíc tentokrát zklamal i jako scénarista, protože děj je docela chaotický. Výsledek tak vypadá, že Monahan z knihy zadaptoval každou 10 stránku a moc to nedává smysl. Herci se docela snaží a hrají svůj standart, ale oni vlastně nemají moc co hrát, protože jejich postavy nejsou vůbec zajímavé. Jediný, kdo dokáže pořádně zaujmout je tak David Thewlis, jehož postava a herecký výkon je tak wtf, až to ve vás prostě nějaký dojem zanechá. Jinak ale zklamání, které nesahá ritchieovkám ani po kotníky. 50% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetko sme už videli možno aj v lepšom a vtipnejšom balení, ale London Boulevard je trochu viac serióznejší a vážnejší. Londýn+ Collin Farrell+ Keira Knightley- klasický scenár= 80%. Pre toto mesto (v rámci filmov) a týchto hercov mám slabosť, takže ak sú tieto aspekty sústredené do jedného filmu, musím byť spokojný. Zaujme pomerne prekvapivý záver, ktorý môže u niektorých zvýšiť a u niektorých znížiť nerozhodné hodnotenie. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, Keira Knightley a zase jen nuda. Colina Farrella mám sice rád ale film mě zklamal ve všech stránkách. Nenechte se zmást názvem film je prvních 70 minut o hovně a pak když to začne být trochu dobrý a vtom pravém gangsterském stylu alá Farrell s tlumičem tak se všechno zase posere tim myslím ten konec který mě přesvědčil že tento film je prostě na dvě hvězdy. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Monahan my ass. Rovnako sprasený potenciál ako v Departed. Výborní herci, šťavnaté postavy, dobre rozvinutá zápletka, zaujímavý mix žánrov. A potom zrazu tvorca nevie, čo ďalej, a všetko vyrieši komickým strieľaním do hláv. Ale na rozdiel od Departed je toto aj zle zrežírované a ešte horšie zostrihané. Svojrázne? Len divné. 5/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zasraní fotbalisti. Divné. LONDÝNSKÝ GANGSTER nemá spád. Má obrovský potenciál, skvělé herce, solidní zápletku, ale místy strašně ztrácí dech. Keira Knightley je jinak úžasná, dlouho jsem ji v ničem neviděl, ale i na tom malém prostoru mě znovu uhranula. Jinak výběr hudby se povedl jako už dlouho ne. Geniální soundtrack. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama