Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování úspěšné kanadské komedie o dvojici snowboardistů, jejichž tým úspěšně zabodoval na závodech, a teď společně stoupají vzhůru. Jenže někdy se stává, že peníze a divoké večírky, které sebou úspěch nese, zaslepí lidem oči. Max a Eddie si svých závodníků dostatečně neváží, a tak před soutěží ztratí nejlepšího z nich a opustí je i ostatní. Dvojice kamarádů tedy musí spojit síly a táhnout za jeden provaz, aby znovu chytli úspěch za pačesy a shledali se se svým týmem. Režie se opět ujal David Mitchell, v hlavních rolích se vracejí Dave England a Renee Renee. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je to dost podobné filmu Out Cold, ale ten mě bavil o něco více. Já vím, nic moc neříkající informace, ale ono není o čem moc psát :) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

No nevím jestli úspěšná, ale pokračování to určitě bylo. Moc se toho od jedničky nezměnilo a tak ujíždíme na sněhu s otřelou partičkou i dějem. 20% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu svých svěřenců se Max a Eddie opět zabývají tím, co umí nejlépe - pařit a pařit a točit videa a znovu pařit. Ale začínají si také uvědomovat, že se blíží nová sezóna, a že je nutné opět začít působit na sponzory - a tak za pomoci své největší hvězdy, Chrise, natáčí svůj životní videoklip. Ale kromě samotného Chrise, který nepříliš dobře nese obrovský nárůst popularity, tak jeho protěžování špatně nesou i ostatní členové týmu. A to by se Maxovi mohlo vymstít ... Dvojka je o chlup lepší než jednička, možná je to tím, že nese, i přes šílenou naivitu, nádech nějakého příběhu. Jinak je zde opět to, proč si člověk vůbec takovýto film pustí - skvělé snowboardové akce, perfektní muzika, docela hezký holky. Pokud si před sledováním filmu něco šlehnete, můžete si přidat libovolný počet hvězdiček... ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že tou dobou jsem měl v plánu se učit na snowboardu, tak bych už dávno vypínal tv a svůj trpce unavený zkrak bych věnoval polštáři. A ta 1* ta za skvělé záběry jízd na prknech, které sou opravdu jediné co na tomhle nudném filmu, krom 2 splašených koziček jedné pornohvězdy, stálo za koukání. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama