Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že seriál se mi zamlouval mnohem více. Ono to pořád má svoje kouzlo, ten nápad s Afro Samurajem je sám o sobě prostě skvělý, ale nic to nemění na tom, že seriál měl mnohem lepší zápletku, která byla skvěle vystavěna. Pro ty, co se jim líbil seriál, je tohle fajn, ale osobně prostě nemůžu smazat pachuť, která mi po tomhle snímku zůstala. Seriál u mě vždycky bude hrát prim. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne..Já se fakt snažím ale prostě hip hop není můj šálek kávy-takže-i když je tenhle afro samurai vysokou školou dynamické animace a má příběh mnohem lépe postavený než jeho"seriálový"předchůdce-pořád je tam dost věcí co mě prostě nesedí a ve své hiphopové prvoplánovosti dost serou.............I tak ale-hlavně za poslední třetinu(to je fakt hezká šermovací jízda)-musím dát za 5(sice slabších ale 5) :) ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prekonať Afro Samurai sa len tak ľahko nedá a tento film je iba toho dôkazom. Animácia je opäť výborná, ale miesto hustej akcie, ktorú mi nepretržite podsúvali v originálnom seriáli opadla. Afrovi sa už moc nechce bojovať, zato všetkým ostatným hej. Takže som sa len pozeral na plno cyborgov a prsia Sio, a sem-tam nejaký ten súboj. Avšak súboje oproti seriálu sa mi zdali byť mierne odfláknuté. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vidieť seriál je dosť podstatné na poriadne podchytenie dejového pozadia, inak Vás bude stále žrať otázka "Prečo?". Manga anime, litre krvi, odseknuté biotech končatiny a hudobný feel-the-beat soundtrack. Well, nie som fanúšik žánru, takže mi to moc nedalo. K záveru sa dej zvrtol na veľké precitnutie všetkých postáv a to ma sklamalo. Taký klišoidný koniec som od tohoto undergroundového počinu nečakal. Inak bola Sio nakreslená veľmi elegantne :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle teda ten meganámrd, tak sem byl pravděpodobně komplet namrdán. Afro to tady zase všechno porcuje jak za starých dobrých časů v seriálu, za podpory perfektního manga vizuálu, úderný hudby, upgradovaných nepřátel a vylepšených soubojů a do toho se ještě odvíjí celkem chytře navazující děj. K jeho pochopení je ale celkem dobrý vidět předchozí seriál, i když to teda neni úplně nutný, protože tu jsou vysvětlující flashbacky. Nicméně jednu výtku bych stejně měl a to, že by bylo asi lepší, kdyby to bylo zase rozdělený na díly, ale jinak bomba. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama