Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto je konečně tady a neurotický chlapec jménem Fetus je rozhodnutý konečně zapadnout mezi ostaní děti. Jenže co se stane, když kluka, který bojuje o společenský status, rozptýlí láska? Pamatujete na letní tábory? Takové, jako tenhle jste ale určitě nezažili! Filmař Jacob Medjuck přichází s kousavou, ale nakonec láskyplnou komedií o strastech jednoho chlapce během jednoho zásadního léta. Desetiletý Fetus a jeho nejlepší přátelé Reckless, Grandpa a Toast jsou známí jako táboroví podvodníci a vyvrhelové. Spolu s dalšími ztracenými existencemi tráví celé dny vymýšlením všelijakých neplech, naštěstí jsou vždy o krok napřed před šíleným a tyranským zástupcem ředitele tábora. Když však přijede táborová kráska Sundae, obrátí se Fetusův svět vzhůru nohama. Jeho pošetilé snahy získat její náklonnost jsou komické i tragické zároveň. Zvlášť, když se vůdce jeho bandy snaží Fetuse ponížit, jak jen to jde a následky jsou vždy nemilosrdně vtipné a tak nějak hořkosladké. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dětská komedie z tábora, takže co jiného než průměrnou podívanou čekat. A také to by od toho měl divák dostat. Pár silnějších momentů Summerhood má, ale není jich moc. Divák se párkrát zasměje, takže mohu říct, že nejde o bůh ví jaký zázrak, ale svůj účel splní .. 5/10 = 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bejt Američan, tak řeknu akorát to, že se vlastně vůbec nedivím, že tohle natočili Kanaďani. Dát do jednoho filmu malý kluky na letním kempu a sexy vypocený holky v krátkejch kraťasích, a aby to nevypadalo úplně blbě, umí fakt jenom oni. ()

Reklama

xzajox 

všechny recenze uživatele

Aj ja som mal raz v tábore vedúceho - sukničkára, ale toto už bolo moc. Kombinácia deciek a úchylností mi bola odporná. Scénár nesúvislý, s filmom som sa synchronizoval asi až po 40. minúte, a až vtedy niekedy ma začal baviť. To je celkom dlho. Pointa milá, ale herci/decká väčšinou nič moc. Trošku ľutujem stratený čas. 46% - 2* ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Děsně nesympatický hlavní dětský hrdina a totálně zřitivycucaný scénář, který občas dovalí nějaký lepší vtípek, ale jinak jde o naprostou nesourodou kravinu, která je stupidně infantilní pro dospělé a zase docela peprná pro děti. Pokud chtete něco na zasmání z letního tábora, není důvod chodit někam daleko, stačí Pějme píseň dohola. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Parta kluků a jejich příhody na letním táboře. Boj o první pusu, boj s vedoucím atd. Žádná pecka, ale snesitelná komedie. 5.5/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama