Reklama

Reklama

Mladý muž, šťastný a bez práce, sa rozhodne stráviť zbytok života s jeho životnou láskou - 25 ročnou televíznou herečkou, ktorá žije v Hollywoode. (milanzitka)

Videa (2)

Trailer

Recenze (47)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Už od malička byli Will a Emma nejlepší kamarádi. Jejich cesty se v průběhu dospívání rozdělily, nicméně Willy je stále beznadějně do Emmy zamilovaný, a - aniž by o tom věděla - drží se poblíž. Když se dozví, že Emmin otec umírá, a Emma míří do rodného městečka, vyrazí zpět domů také, aby konečně učinil rozhodující krok, a vyjevil Emmě své pravé city... Musím se přiznat, že jsem čekal od filmu něco víc. Takhle se tak nějak hodinu a půl koukáte jak se Will trápí, a Emma se chová - s prominutím - jako kráva, aby to všechno dopadlo přesně tak, jak si již od prvních minut přejete. Určitě mně ale potěšil Tom Sturridge ve své roli Willa - ve chvílích kdy se zrovna nesnažil o utrápený pohled, byl nádherně free - až to člověka láká, vzít klóbrc a vyrazit do světa. V těch utrápených chvilkách naopak vypadal jak idiot (ale to asi každý, že?). Konec filmu byl trochu uspěchaný a pár věcí by si zasloužilo vysvětlení, ale konec konců, dopadl to tak jak mělo, tak who cares.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Když už romantický žánr, tak dávám spíš přednost romantickým komediím než romantickým dramatům, takže na tenhle film jsem se podíval hlavně kvůli mojí oblíbené Rachel Bilson. Musím říct, že se mi to docela líbilo a nejen díky Rachel, která je jako obvykle skvělá. První polovina byla velmi dobrá s několika silnými momenty. Bohužel ke konci se to na můj vkus až moc zamotalo a už to nepůsobilo moc reálně. Mírně nadprůměrné hodnocení si ale film zaslouží. 60% ()

Reklama

LihO 

všechny recenze uživatele

Nával emócií rôzneho druhu som vnímal ako pozitívnu stránku, skôr mi vadil ten nezáživný scenár, ktorý sa dal napísať podstatne lepšie. Inak však veľmi dobrý príbeh, hudba, obsadenie... Rachel Bilson tam sadla dokonalo. Tie "flashbacky" do minulosti mi prišli trochu gýčové, ale bavilo ma to tak či tak :) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, přesně jak má být. Trochu pohádková a nereálná, zoufale pozitivní, se všemi předepsanými peripetiemi. Americký film, ve kterém se leze po prolízačkách ve vysocích podpadcích, bezdomovec vypadá jako ze žurnálu a všichni jsou neobyčejně milí a mají pochopení pro všelikajé podivnosti. Kéž by takový byl i ten svět skutečný! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení vůbec není čisté, protože mě láká dát 4*. Na druhou stranu si je vůbec nezaslouží. Rachel Bilson tady není ve své kůži, ale mužská část u mě boduje na plné čáře. Zaujal mě docela originální děj, který je ale vlastně skoro o ničem. Je také pravda, že je film trochu nevyrovnaný. Některé části filmu jsou poměrně odfláknuté a nevysvětlené. Pak je tu ale kouzlo, které průměrný film většinou nemívá. A právě to kouzlo mi hezky zamotalo hlavu..3,3* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama