Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Retardovana zhovadilost. Jsou to presne tyhle filmy, u kterych je mi trapne, ze se radi do meho oblibeneho hororoveho zanru. Absolutne klisovity a dementni "slasher-type" scenar, kdy se particka teenage kokotu vyda na vylet do velmi odlehle chaticky u jezera a ciste nahodou se tam zrovna pohybuje morbidni psychopat, ktery je postupne jednoho po druhem brutalne vyvrazduje bych jeste dokazal prekousnout. Co uz ale rozhodne nezkousnu je priserne zpracovani a hlavne naprosto tragicke obsazeni vsech zucastnenych. Clovek zodpovedny za casting si dal zrejme za ukol vybrat nejotravnejsi, nejnesympatictejsi a nejdebilnejsi skupinu nehercu, kterou kdy jakykoliv film spatril. Dalsi zoufalost byla docela solidni ripovacka SAW, viz. komunikace vraha skrze tapes, urceni pravidel atd. Vubec cele to vyznelo jako naprosto ubohy mix prave SAW a Friday the 13th. Uz ani nevim za co davam ten bod zachrany, nejspis me tam podvedome zaujaly nejake ty narazniky. 1/10 ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Určite to poznáte...banda ide na výlet..nečakane mimo civilizáciu to znamená že sú aj bez signálu...keď sa zrazu niečo stane...príde niekto kdo niečo v minulosti urobil...a tá banda si to odskáče...Kill Theory ide presne v týchto šlapajách...čo síce nie je na škodu..ale špetka inovácie by nezaškodila...máme tu typickú partu, kde viete, kdo čo a kedy urobí...ako jednohubkový slasher je to fajn...ale viac ani nič ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Battle Royale po americku, tudíž KFC Twister bez kuřete (pro ty, co jim nestačí metafora - pouhá vyvražďovačka bez psychologické a hlavně filozofické nadstavby). Klasické slashové dílko typu "vyber si jednu osobu a tý fandi, ať to přežije". Můj problém je ten, že u podobných filmů chci, aby to zvládla ta sexy holka, což je jako fandit v McDonaldˇs hamburgeru. Jako žánrovka veskrze průměrné, ale nenatahované, nenudící, neurážející a s relativně přijatelným koncem. Jako Whopper z Burger Kingu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Nudný slasher, předvídatelný v každé vteřině, které se lehce inspiroval Battle Royale a Saw... Bohužel špatně... Příběh je standardně pitomý, ale to bych tvůrcům zrovna u tohoto žánru nijak nevyčítal, to že jsou postavy jeden nesympatický a pitomý kretén vedle druhého už ano... Solidní porce krve, nenápadité vraždy a s minimem atmosféry... Nudil jsem se... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o to samé co například tohle https://www.csfd.cz/film/169070-9-hracu-se-smrti/komentare/. Největší problém je v postavách a v jejich psychologii minimálně 3 (ten tlusťoch, kluk co spí s více holkama a holka , která ho údajně miluje) mohly mět slušný potencionál, který je absolutně nevyužitý. Vraždy zaujmou zhruba jen tak 2 a ten vrah je tam zbytečný jelikož jen je venku a tahá za nitky. 60 procent. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama