Reklama

Reklama

Dívka

  • USA The Girl (více)
Z natáčení 1

Obsahy(1)

Ashley se rozhodne vyřešit svízelnou finanční situaci vstupem do světa ilegální imigrace a pokusí se přepravit skupinu Mexičanů přes hranice. Okolnosti neúspěšného přechodu neovlivní život pouze jí, ale i mexické holčičce, za kterou se začne cítit zodpovědná. Společné putování po Mexiku a hledání matky cizího dítěte jí připomenou vlastní mateřské neúspěchy. Drama o vykoupení se zaměřuje především na intimní proměnu vnitřního života ženy, která si až pod tíhou následků tragické události osvojí roli matky. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Z natáčení 1

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"The Girl" rozhodně není úplně zbytečný film, navíc dává rodičovství do zajímavé konfrontace. Žena má problémy s penězi a nenapadne ji nic lepšího, než se zaplést s obchodem s lidmi - mexickými imigranty. Rozhodně se je pomoct převážet, což se tak nějak daří. Přesto se objeví problém. Jedna malá holka bez mámy, které se hlavní hrdinka ujme. Díky malé holce si žena uvědomuje, jak sama jako matka selhala. Dramatický příběh o tom, jak si nechat otevřít oči, není špatný, ale příběhově jednoznačně nevyniká. Zaútočí hlavně na vaše city. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není to kdoví jak silné drama, ale kdo kdy řekl, že příběh jednoho člověka musí nutně být emotivně tak vyčerpávající, abych si po vyslechnutí příběhu začal div ne trhat žíly. Ashley má těžký život, což si z části udělala sama. Najednou se jí ale naskytne určitá příležitost, která by jí pomohla některé osobní problémy vyřešit. V tu chvíli se její postava tak krásně proměňuje, že čím víc ona se mění, tím víc se mně film líbí. Závěr je pak lehce decentní, ale moc hezký. Přemýšlel jsem nad třemi až čtyřmi hvězdičkami, ale jelikož tento film vypráví život sám, přikláním se spíš ke čtyřem. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Mladá texaská matka príde o starostlivosť svojho dieťaťa kvôli autonehode pod vplyvom alkoholu a za peziaze začne pašovať Mexičanov cez hranice. Tento film je celý o výkone Abbie Cornishovej, ktorý je úžasný. Stvárňuje viacero výrazov - Vina za to, že je zlá matka, stres z chudoby a brilantne vyjadrila bolesť a potláčaný hnev, ktorým v živote prechádza. Nakoniec prichádza situácia, kedy sa stáva nepriamo zodpovednou za to, že mladé mexické dievčatko stratilo matku. Film nám pripomína, ako všetci patríme k rovnakému ľudstvu a ako nás okolnosti menia. Abbbi sa vykúpi tým, že mladému dievčaťu prejaví súcit! 7,5/10 ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

zajímavý snímek, ve kterém si žena pořádně uvědomí svou roli matky až když se zaplete do situace, po které jí zůstane na krku malá mexická holka. Ta cesta k dozrání je pěkným, citlivým a přitom nenásilným způsobem v tomto filmu naznačena. Příjemná záležitost ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama