Reklama

Reklama

Nový animovaný komediálně-dobrodružný snímek o trpaslících Gnomeo a Julie dává nejslavnějšímu příběhu lásky na světě Williama Shakespeara další rozměr. Užít si jej můžete ve formátu 3D v kinech právě v období svatého Valentýna. Filmu se jako výkonný producent ujal zpěvák a skladatel Elton John, jehož písně jsou použité jako hudební doprovod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (228)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že začíná doba nepovedených animáků. Pointa Gnomea a Julie je sice pěkná, ale již trochu okoukaná. Způsob podání jiný, ale nudný. Jako pohádka hezké, jako film to postrádá charizma. Postavy jsou málo roztomilé, naprosto chybí vtipné hlášky a přestože to bylo docela krátké, nudila jsem se. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

85% Vtipne, hrave, pohotove, se spoustou rafinovanych vtipku v pozadi, s peknymi pisnickami a i to podani zahradnich trpasliku se vyyrovnalo se Shakespearem velmi dustojne. Jak s jeho samotnou postavou, tak s parafrazemi nazvu jeho her, ci skytym citatem z Hamleta a podobnymi vecmi, ktere deti vubec nepochopi, ale o to vic dospeli oceni. Je to film, u ktereho se budou bavit obe skupiny, deti i dospeli. Hodne podobny Sherkovi, jen se tu tolik netlaci na pilu a kazda veta neni automaticky snaha o vtipnou hlasku, coz je ve vysledku mozna i dobre. Nakonec dojde i na tema smrti a moralni pouceni, ale nastesti je to vsechno v prvni rade podane s humorem. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Další docela nudnej animák, kterej musel sáhnout do 100x ohranejch vod, aby to mělo děj, kterej někoho přilákal do kin. S Romeem a Julií to ale má pramálo společnýho, hlavně to, že na koncu nechcípnou, což není spoiler, když je to animák pro děcka, takže tam se ani smrt čekat nedá. No blbý ale je, že to ani moc vtipný není a chybí tomu ta pravá animovaná něco... ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Mix sterilní digitální animace a anglického kýče, sázející na tak žalostně nezajímavé postavy, jakými jsou sádroví (či jací) trpaslíci, na mě působí jako touha Eltona Johna, coby producenta, znovu zpeněžit svou tvorbu z doby kdy byl na vrcholu. Jediné co film zachraňuje je anglický humor, ale jelikož jsem film viděl bohužel jen v anticharismatickém českém dabingu (a znovu se na něj už nikdy dívat nehodlám), tak ani nemohu docenit účast jmen jako Statham, Osbourne, nebo Hogan. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2011 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Tvář Julie byla inspirovaná tvářemi Hollywoodu, ale hlavně tváří Emily Blunt, která jí také dabuje. (griph)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama