Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé americké městečko. Šestnáct let po tom, kdy mladá dívka zabila zaměstnance místní márnice, podezřelého ze sériových vražd na náctiletých, opět dochází k tajemným vraždám..... (Dines)

Recenze (16)

jefff 

všechny recenze uživatele

Scar je velmi slabý odvar z řady amerických vyvražďovaček. Vraždy jsou absolutně bez nápadu, hlavní hrdinové vcellku nezajímavý a vraha jsem úspěšně odhalil při jeho druhé scéně. Scar nemá žádný nápad, nic co by mělo zaujmout, aby jste se podívali na něj, místo například na Tajemství loňského léta, Vřískot, Černé vánoce atd atd. Nedoporučuji! Pouze v případě nudy a absenci kvalitnějších snímků. Ale upozorňuji: Bát se u toho opravdu nebudete! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,kde tenhle ňouma přišel na nápad natočit film ve 3D.Nenašel sem žádnou scénu,která by toho využila.Možná ty holubi,co jí vlítly do ksichtu.Prostě podobná slátanina jako Krvavej valentýn.Tady ve vzpomínkách a snech vidíme takový nezáživný mučení,který se pak na konci znovu,stejně trapně opakuje,jen v odlišnym obsazení.A já se modlim,aby tady toho Jeda Votrubu nenapadlo v budoucnu něco natočit.30%. ()

Reklama

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Možná o chlup lepší než Reykjavik, u kterého jsem 2x usnul, nicméně pořád docela slabý film. Kdyby nebylo poměrně drsného zobrazení násilí, tak je film naprosto o ničem. Navíc si nedokážu představit, jak může být tenhle film zajímavý ve 3D. Jít na něj do kina, tak si asi useknu ruku, která za něj zaplatila. Tvůrci by si měli konečně uvědomit, že pokud nemají hodně silný námět, takovýhle slasher v dnešní době už nemá čím překvapit ani zaujmout. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takový předvídatelný mix slasheru a "torture" ... Není to vyloženě špatný, ale ve filmu se prolínají dva děje. Záhadný vyvražďování a pak mučení holek v márnici na dvou stolech, jsou nuceny buď vydržet mučení (nějakej zákrok), nebo nechat zabít kámošku ... Film má dobrej vizual a filtry, který přece jen trochu připomínaj (ne)chvalně známý fake snuff movies. Na druhou stranu dějově je to kravina a co se týče torture scén, tak je to jen takové strašení, víc kecání než konání, nic závažnýho se neděje a maximálně si holky tak zlomily omylem nehet ... :-) Každopádně mě velmi zaujala jedna skutečnost, že tenhle film vznikl 2 roky před brutální japonskou šíleností Gurotesuku (2009), která pracovala s podobným nápadem. Mučit milence a nechat buď na sobě konat zvěrstva, nebo na tom druhém ... Nemyslím, že japonci vykradli námět ze Scar (2007), myslel sem právě původně, že to bylo naopak, ale ono ne, tohle je starší. Když už jsem u toho, míra mučení, perverze, deviace atd., je u Scar (2007) snížena proti Gurotesuku (2009) asi o 1 000 voltů dolů, tohle je jen "lechtání" ... :-) ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Jedna velká slabota. Děj nevýslovně nudí, nepřináší nám nic nového, ale chce nás zastrašit několika násilnickými scénami (kdyby alespoň byly kvalitně natočené), o napětí se tu moc mluvit nedá a o strachu už vůbec ne. Kromě toho Scar nabízí nesympatické obsazení a ne moc chytrý scénář... Ne, tohle mě neoslovilo. Viděl jsem v trojrozměrném formátu, který je u tohohle filmu mimochodem úplně zbytečný. 30% ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama