Reklama

Reklama

S.S.D. - Spojení nenavázáno

  • Rusko S.S.D. (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V televizi se rozjíždí show s názvem „Pionýrský tábor“. Na základě castingů je vybráno deset účastníků, pět holek a pět kluků. Všichni společně s mladou televizní moderátorkou odjíždí do zapadlého pionýrského tábora ze sovětské éry. Podle pravidel reality show opustí každý týden jeden z účastníků tábor a vrátí se domů, vítěz soutěže, který zůstane v táboře jako poslední, dostane milion rublů. Pravidla hry se však zničehonic mění, když se spojení s televizními štáby ztratí a jeden z účastníků show je brutálně zavražděn. Když ostatní najdou vzkaz s tajemným podpisem S.S.D., pochopí, že výhrou pro vítěze nebude milion rublů, ale jeho vlastní život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Proč se zase musí všechny oběti chovat jako mandelinky bramborové ? Lezu tam , lezu sem, ohryzávám lupení a čekám, až mě zašlápnou. Abych nekřivdil mandelinkám, ty aspoň nevedou sysloidní dialogy... Že by záměrně? S cílem znechutit mi hrdiny, abych se o to víc těšil na to, až je rozkuchají. Ale já bych radši kuchal scénáristu a rejžu, nejlépe jedním vrzem jedním dranžírákem... Už třeba hned na začátku za to odfláknutý zatemnění autobusu. Mohl by mi, bohajeho, někdo vysvětlit na co tam ty blbý záclonky vůbec byly, když si je každej vůl mohl odhrnout... ? Přitom je to škoda, ten "pionýrský tábor" měl docela COOL atmosféru. A koně (i jejich hlavy) ty já rád :-) Ale budiž - na jedno použití (a na jedno nasrání) se ten film dá. Otáčím DVD a čtu z obalu: Co nabízíme ? 30% marže, stojany zdarma, komfort výprodeje, bezplatnou výměnu méně prodejných titulů. To beru... :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

TV show „Pioniersky tábor“ sa v Rusku teší obrovskej popularite. Po celej krajine prebieha kasting na desať „vyvolených“, ktorí sa spolu so štábom presunú do areálu uprostred lesa, s prízvučným názvom „Lesná mýtina“. V minulosti na tomto mieste za záhadných okolností prišlo brutálnym spôsobom o život niekoľko osôb. Legenda hovorí, že vtedajšie krviprelievanie mal na svedomí šialený vrah s maskou koňa. Po príchode do miesta nakrúcania si všetci súťažiaci razom uvedomia, že v tejto hre, v boji so svojimi súpermi, nepôjde o sľubovanú výhru 1 milión rubľov, ako bolo pôvodne propagované. Výhercom sa však stane ten, čo ostane na žive ako posledný. Ruský slasher na spôsob Saw či Vile. Musím povedať, že som milo prekvapený. Režisér Šmelev ma najviac potešil v poslednej polhodinke so svojim originálnym spôsobom rozuzlenia príbehu. Za pozornosť ešte stojí gore a prekvapivý záver. Ako keby to ani netočili súdruhovia zo „ZSSR“ – 65%. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nápad už tak otrepaný, no tu sa ho tvorcom podarilo dostatočne využiť aspoň na to aby pobavil diváka. A ja som sa pobavil požehnane dosť - scenárista si vždy niečo vycucal z prstu a tak sa film stal až nechcene vtipným. Na diváka čaká množstvo vydarených (a hlavne zábavných) vrážd, úplne prehnaných až absurdných "zvratov" (tehotné dievča, vrah súťažiaci,..) a tak nehrozí nuda. Pobavia tiež herci aj ich postavy (z ktorých sympatická nie je ani jedna) a keď už sa tých 105 minút nebudete báť, tak aspoň zabávať. No nie? :) edit (7.1.2019): Znižujem hodnotenie z troch na dva. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rusi sa pohrali s vizuálnou stránkou, ale na atmosféru asi pri tom zabudli. A to to na začiatku vyzeralo nádejne ( rok 1984 ). Ale samozrejme sa musíme preniesť do súčastnosti, aby sme videli umierať ľudsky zdegenerovné šťence, ktoré sa zaujímajú o účinkovanie v reality šou, pri ktorej vám netreba talent. Radšej vidieť príbeh z campu, to by bol klasický slasher. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Ruský horor na způsob Saw. Reality show, která se odehrává v bývalém pionýrském táboře, začína poklidně. Přijíždí sem skupinka deseti mlaďochů, kteří se mají show zúčastnit. Ovšem poté, co je jeden zabit, začnou se dít zvláštní věci a vynořovat tajemství, které je ukryté už od roku 1984. Klasická vyvražďovačka, která mě ale zaujala zejména strachem hlavních hrdinů. Nebylo to jako v amerických hororech, kde jsou sice všichni překvapeni, když se něco stane, ale nedávají vůbec znát, že se bojí. To tady nehrozí, tady jsou opravdu všichni podělaní strachy. Konec je taky zajímavý. Takže takový mírně nadprůměrný horor. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně se zmiňuje jméno - Valeriy Todorovsky. Todorovsky je ve skutečnosti jedním z producentů filmu. (Dlee)
  • Film se po světě promítal pod dvěma názvy. První byl - С.С.Д Смерть Советским Детям (Smrt sovětským dětem), a druhý - С.С.Д.Самый Страшный День (Nejstrašidelnější den). (Dlee)

Reklama

Reklama