Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se konvencím vzdorující slečna Carys Reitman ocitá na dně, udělá to, co by udělala každá emocionálně vypjatá moderní dívka - chodí na pohřby cizích lidí. (Televize Seznam)

Recenze (29)

miksacka 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pořídila proto, že v něm hraje Ian Somerhalder, který mě absolutně dostal seriálem Upíří deníky. Má to být komedie. Celou dobu jsem čekala na nějaký skvělý vtip, ale nestalo se. Ani nevím, o co v tom filmu vlastně šlo. Nedávalo to smysl, byla to prostě ztráta času. :-( Chtěla bych hodnotit lépe, ale vážně nemůžu. Snad další filmy s Ianem dopadnou líp. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se celou dobu ptala, jestli vůbec může existovat někdo tak ujetý jako je Curys Reitman. Snažila jsem se ji pochopit...chodila na pohřby aby se vyrovnala sama se svým trápením (mrtvou sestrou). Do příběhu mladé mrtvé Anny se vžila až když poznala Tylera, který ji tak zvaně probudil (od toho asi název Wake). Bohužel mě docela obtěžovalo přehrávání herečky Bijou Phillips, která i přes perfektní neprůstřelné herectví mého milovaného Iana vyčnívala z filmu svým teatrálním výrazem. Příběh jímavý, hudba nic moc, začátek dost děsivý a konec neuspokojivě useknutý...ale i tak to mělo cosi do sebe a neubráním se pocitu podobnosti s filmem Elvis and Anabelle - asi tím pohřebním prostředím. ()

Reklama

Morrigen 

všechny recenze uživatele

No, dalo to práci tenhle film sehnat, ale povedlo se. Jedná se sice o čistě průměrnou romantiku a občas to víc než smrdělo klišé, ale myšlenka není tak úplně špatná. I když osobnost Curys mohla být trochu propracovanější a její záliba v navštěvování pohřbů měla dostat větší prostor (třeba místo nepříjemné spolubydlící). Naopak jiskřivé scény mezi Bijou Phillips a Ianem Somerhalderem byly pro mě top filmu, on to prostě v sobě má - proto ještě o jednu hvězdu navrch, než jsem původně zamýšlela. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na Wake jsem se odhodlala podívat jen pro Somerhalderovy modré oči, takže mě ani tak nepřekvapilo, že jsem na tom skoro žádné další pozitiva nenašla. Příběh je jako z Hallmarku a logických děr má jako cedník. Curys možná Tylera podezřívala z vraždy, ale být jí, tak mi přijde podezřelejší, že si mě chce nějaký chlap vzít dva měsíce po smrti své druhé snoubenky. Takových podivností tam bylo plno a mě prostě vadí, když scénář uráží mou inteligenci. O Bijou Phillips jsem nikdy dřív neslyšela a vzhledem k jejímu výkonu v tomhle filmu už radši ani slyšet víc nechci. Nicméně je to neškodný film. 2* za Iana a postavu extra vtipné spolubydlící. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem nic extra nečekala a jen se chtěla podívat na nějaký film s Ianem Somerhalderem, nejlépe z poslední doby. Pokud máte, slečny, podobnou pohnutku, pak se podívejte - Ian tam vypadá jako obvykle skvěle a hraje dobře (aneb jedna hvězda v hodnocení navíc). Tolik ke kladům tohoto snímku, který ale není tak hrozný - je tam originální zápletka, která je bohužel samá díra, hraje tam táta Walsh a taky přehrávající Bijou Phillips, která ale není tak špatná a extra dobře vypadaíjí, abychom ji museli nesnášet :D Rozhodně bych nezařadila mezi komedie, ale je to vcelku přežitelný film. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama