Reklama

Reklama

Špinavý heroin

  • USA Black Tar Heroin: The Dark End of the Street
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pro pět mladých přátel ze San Francisca je nemožné odolat pokušení narkotika zvaného špinavý heroin. O závislosti na tvrdé droze vypovídá další díl z cyklu dokumentů Bez obalu. (HBO Europe)

Recenze (2)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý dokument o užívateľoch heroínu (ale to je už z názvu asi jasné však ?) Dokument sa nanič nehrá a sprevádza nás príbehmi Junkies (feťákmi). A poukazuje na to ako človeka dokáže zmeniť droga. Niektorý sa s toho dostali ale niektorý nie ! a ti vyzerali brutálne a to doslova. Avšak existuje podobný maďasrký dokument "Lacikáék heroinoznach" ktorý však nie je na CSFD ten je ešte brutálnejší viac sa zamýšľa a viacej diskutuje s feťákmi a niektoré dialógy sú dosť srdcervúce. Späť k tomuto dokumentu už len kvôli posledným 10 minútam sa to oplatí pozrieť. ()

uglug 

všechny recenze uživatele

Časosběrný dokument o pětici mladých feťáků ze San Franciska (dřívější herionové bašty USA), mapující jejich životy mezi lety 1995- 1998. V Okazakiho dokumentu máte možnost získat povědomí o hrůzách, které braní heroinu skýtá - trápení rodičů, zvyšování dávek, prostituce, AIDS, abcesy, pokusy o sebevraždu, totální rozpady osobnosti. Dokument vás zavede do vybydlených bytů, na veřejné záchodky a streetworková stanoviště. Budete mít možnost se dostat i do situací, do kterých vás jiné dokomumenty nezavedly. V porovnání s tuzemskou Katkou, je Špinavý heroin zajímavější díky pestrosti, kterou mu dávají osudy více lidí, na druhou stranu autor díky tomu nemohl zajít tolik do hloubky. Pokud vás tato problematika alespoň trochu zajímá, nemohu jinak, než tento dokument vřele doporučit. ()

Reklama

Reklama