Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Russellová (Amber Tamblyn), třiadvacetiletá snaživá studentka medicíny, navštěvuje svou rodinu, aby s ní sdílela několik důležitých novinek, které se týkají jejích blízkých, ale místo toho se dostane do konfliktu s navrátivším se složitým obdobím její minulosti, s nímž se musí konečně vypořádat. (Fallen_One)

Recenze (20)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zlé veci sa po celú dobu dejú aj dobrým ľuďom... Nečakané prekvapenie aké od podceňovaných TV filmov asi nikto nikdy nečaká, no videl som ich už niekoľko, ktoré naozaj popreli túto teóriu. Ten príbeh bol fakt skvelý, a vlastne už od začiatku bolo jasné, že niečo z minulosti malo na Sarah obrovský psychický vplyv - a už len to čakanie na odkrytie "tajomstva" a postupná gradácia psychológie postáv bola vynikajúca. No a Amber Tamblyn (alias Joan z Arkádie) to zahrala fakt úchvatne - aj keď to jej prijatie osudu a vlastného neustáleho pocitu viny bola trošku silná káva. Ale aj tak, veľmi dobrý príbeh a taktiež spracovanie, aj keď niektoré veci tam predsa len pôsobili trochu neprirodzene. ()

Iddea 

všechny recenze uživatele

Opravdu silný příběh, který vás stáhne hned od začátku a nepustí až do konce. Hlavní představitelka Sarah (Amber Tamblyn) předvedla skvělý výkon jako dívka s leukémií, která si dává vinu za tehdejší tragickou nehodu (nechci vyzradit). Po několika letech se vrací na "místo činu" a vzpomínky vyplavou opět na povrch. Nejenom ona si bude muset odpustit a po několika letech začít opět normálně žít, ale hlavně si bude muset odpustit a připustit, že její nemoc není trest a i ona si zaslouží uzdravit se a žít dále. Všichni si budou muset projít opět velkou bolestí, než se dokážou přenést přes minulost. Tohle drama má opravdu něco do sebe a určitě mu přidají i výborné herecké výkony. Skvělá ukázka toho, jak jsou lidské vztahy složité a jak těžká může být tak jednoduchá věc, jako vyjádřit své pocity. Taky se mi hodně líbí postupné odhalování minulosti. No, hezky jsem si pobrečela (citlivka) a určitě doporučuji zhlédnout :o)) ()

Reklama

pp 

všechny recenze uživatele

Sarah Russellová, budoucí studentka vysněné medicíny, navštěvuje svou rodinu, aby s ní sdílela důležitou novinku, které se týká nejen jí, ale i jejích blízkých. Díky této události se během pobytu doma pokusí konečně vypořádat se složitým obdobím své minulosti. A víc už nemůžu napsat, abych nevyzradil děj :-) Přemíru klišé jsem nezaznamenal a nuda to - přes nadstandardní stopáž - nebyla. ()

thymus 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak těžké je žít s pocitem viny a jak namáhavé je napravit pošramocené vztahy. Opravit nabouranou karoserii nebo zrenovovat starý nábytek je snadnější. Téma by bylo dobré, ale muselo by být podáno uvěřitelněji, bez spousty klišé. Taky souhlasím s "nash." - motiv nemoci rozmělňoval hlavní linii. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Citlivě podaný, křehký, ale velmi silný příběh o bolesti, ztrátě a pocitu viny. O tom jak těžko se některé rány hojí, o tom jak těžké je někdy promluvit si, o bolesti, před kterou se nelze ukrýt. A byl by stejně silný i kdyby vypustil pro mě trochu nadbytečný motiv nemoci a soustředil se jen na postupně odhalovaný motiv minulosti. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama