Reklama

Reklama

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vynikající monster hororová podívaná. Pokud občas drhne chování postav, vynahrazuje to naprosto dokonalá atmosféra, příjemné tempo a krátká stopáž. Ten film se zkrátka v jednu chvíli rozjede a až do konce se nezastaví, servíruje jednu atmosférickou/krvavou/špinavou scénu za druhou. Podstata zdejších monster mi navíc přijde sama o sobě hrozně nechutná, takže už to byl základ úspěchu. Must-see zapomenutá pecka. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Budúca slobodná matka sa vydá za bohatého muža a nasťahuje sa do jeho rodiny, z ktorej sa vykľuje akési podivuhodné upírske spoločenstvo, ktoré potrebuje jej dieťa k životu. Hovorím podivuhodné, lebo to neboli typickí upíri: Mali totiž akýsi dlhý červený "cucák", s ktorým vysávali krv a balili svoje obete do zámotkov. Nakrútené to bolo celkom slušne a našlo sa tam zopár nezabudnuteľných momentov. Najlepšia bola babka na streche, ktorá chcela zo ženinej vagíny vysať dieťa. Tá sa však zobudila, zhodila ju zo strechy a jej nástroj pricvikla v okne, takže tam chuderka ostala visieť. Film ma taktiež prekvapil slušnou brutalitou. Škoda len toho nevýrazného záveru. Celkovo je to pozoruhodný film, mám z neho dobrý pocit. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ta čtvrtá star je slabší, ale je tam. Aswang (mýtická to bytost pocházející z filipínského folkloru) působí o deset let starší, než ve skutečnosti je. Což pro mě je jedině dobře. Do osmdesátek totiž zapadá jak módem natočení (plíživá kamera, co nejmíň střihu), tak svojí atmosférou, kterou podporuje jednoduchá, ale temná hudba, a v neposlední řadě i povedené masky. Určitě dobře uděláte, pokud si nebudete o filmu zjišťovat detaily, jelikož právě ona monstra jsou tím nejzajímavějším faktorem. A pozor, dojde i na sekeru a motorovku. Slušný kousek, klukům díky za tip. (70%) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úplněk. Jeden by čekal vlkodlaky, místo nich se však objeví upíři. Z Filipín. Tedy odtud pochází jejich prokletí. Mladá žena netuší, že si nevybrala správně. Rozsáhlé sídlo téměř na samotě. Temný les ukrývá podivné mtvolky v pavučinových kokonech. Doktor, který zaplatí za svoji zvědavost. Tedy nejprve jeho pes (hned jsem si vzpomněl na Věc). Tihle upíři mají místo ostrých zubů sací hadici. Vcelku obstojné mechanické triky, počítačové efekty byly v té době ještě příliš nákladné. Jakmile jsou karty rozdány, roztočí se krvavý kolotoč. Hezká práce s motyčkou, sekyrkou, jen ta motorovka se jaksi ke slovu nedostala. Klišé se šerifem odpouštím, nakonec za něj zaplatil. Spíše na tři, ale poslední naháněčky a škopíčky krve si jistě jednu speciální hvězdu k tomu zaslouží. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se protože Američani kteří chtěj udělat něco ze zahraničí(tady jde o Filipínský folklor) většinou nedopadne dobře, nicméně na tak malý rozpočet se jim povedlo udělat hodně slušný film a celkem i drsný. Začátek se sice táhne ale jakmile se objevý chapadla(ne žádný hentai se nekoná) tak film potěší. Krve je dost, atmosféra je solidní a film mě po první půl hodině bavil. Ale i tak se nejedná o must see nebo něco převratného ale jako taková raritka to postačí dobře. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Mně to vůbec nebavilo, atmosféra byla dobrá, ale jinak je to vlastně úplně o ničem. Žádné charaktery, žádné dialogy, jenom chaotické scény ve tmě a had, který jako by z oka vypadl ze Tří veteránů. ()

Reklama

Reklama