Reklama

Reklama

Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně

  • Česko 3 prasátka a nemluvně (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když najdou tři prasátka na prahu svého domu malé vlčátko, ujmou se ho a pojmenují ho Lucky. Netuší, že tím přesně plní plán vlčí smečky, která už si na ně brousí zuby. Na rodinku s novým členem tak čeká veselé dobrodružství plné legrace i napětí! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele

Najlepší zo série Bájky naruby. Hlavne vďaka niektorým nápadom. Humor a grafika sú na rovnakej (nižšej) úrovni. Príbeh a hlavne záver je síce jasne predvídateľný, ale v podstate neurazí. Keby bola animácia sympatickejšia a humor menej prvoplánový, bolo by to určite lepšie. Hodnotenie: 60% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý nápad tahle pohádka. Adoptovanej vlk prasaty, sranda... Když to porovnám s Želva a zajíc, tak tohle je o malinko lepší. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká pohádka, která je pojata trochu jinak, v podstatě jako cool mafiánský filmeček s tím, že je zachována podstata odfouknutí prasečích domků zlými vlky. Tady ještě opepřené o to, že mezi prasátky je vlk nasazen, ale prasata se o něj starají jako o vlastního. Možná by to místy mohlo být i vtipné, ale spíš není. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Wajnštajnovic kumpany dávají k lepšímu postmoderní bajku téměř prasociální, taškařici o třech homosádelních singlistech, co si adoptují záludně podstrčené mimínko, hotové popkulturní podobenství o vlčích očích, rodině, pudech, volání krve a hledání identity a... ...a tak dále jak to bylo dál... ;o) . . . Konec dobrý, všechno dobré, animace rutinně americká, dobré gagy, kulturní odkazy a - nutno sledovat s původním zvukem, protože pražská čudlárna to dabingem zase kurví, různě buzně hýká kde to vůbec není a nemá to pointu a vůbec ta debilní snaha tušašských nýmandů furt něco proti originálu verbálně vylepšovat už jednomu pije krev! . . . Tož tak a jestli neumřeli tak... Však to znáte... - - - P.S. "Pigville Academy" bych asi přeložil z nutnosti jako "Prasademii", než coby "Akademii prasátko", ale co už tady zase igitátor bude dělat chytrýho, že... Ham & Howgh! - - - - - (Poprvé viděno 3.4.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 47., komentář zde jako třetí - 4.4.2013) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už z úvodního textu, i úvodních scén se klube skutečně zajímavý příběh plný paradoxů a klasických věcí naruby. A zpočátku se skutečně film jeví potenciálně. Jenže co v úvodu vypadá na pohádku plnou opaků a tedy zajímavou zápletku se v průběhu stává trochu nudnějším zpochybněním všeho reálného i z lidského života. Šikana ve škole, puberta vlka apod. Tím se příběh jako takový stává trochu komplikovanějším a méně spádovitějším. Kdyby to celé bylo podstatně kratší, nemělo to tak banální konec a nebyla tam celá řada hluchých momentů, dalo by se to ohodnotit větším počtem hvězd. Každopádně za originální nápad a několik úsměvných nápadů v celém průběhu filmu jsou dvě hvězdy spravedlivým hodnocením. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama