Reklama

Reklama

Dalziel a Pascoe - Série 9 (2005) (série)


Mrtvé maso (S09E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Dead Meat
Krimi / Mysteriózní / Drama
Velká Británie, 2005, 1 h 39 min

Obsahy(1)

Jsou různé druhy smrti, a žádná jistě není příjemná. Ale ta, kterou sešel ze světa ten mladík, jehož mrtvolu našli ráno v soukromé zoologické zahradě na zámku lorda Harpera, ta by se určitě mohla označit za jednu z nejhorších. Kdo to vůbec byl a co tu chtěl? Co dělal na střeše a jak se mu podařilo propadnout světlíkem do tygří klece? A byla to nešťastná náhoda, nebo mu někdo pomohl? Na všechny tyhle otázky si teď bude muset Andy Dalziel odpovědět. A možná i na některé další. Neboť tohle není první neštěstí, které se na tomto zámku stalo. A Andy jen doufá, že tento případ se policii, na rozdíl od toho pětadvacet let starého, tentokrát podaří vyřešit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tajemný zámek, pátrání sahající téměř třicet let do minulosti a hlavně velký (a bohužel zase krátký) návrat Ellie a Rosie Pascoevých! Tahle jejich rodinná linka je fakt zatraceně vděčná a tentokrát došla definitivního a samozřejmě ne zrovna příliš šťastného uzavření. A samotný případ, pro mně osobně tentokrát až na druhém místě, byl taky dostatečně zajímavý, takže suma sumárum, po delší době je to opět na plný počet. (Hvězdičky uděluji pouze v porovnání dílů pouze tohoto seriálu, ne žádných jiných!) 90%. ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo moje první setkání s "Dýjelem" a "Páskou" a musím říct, že jsem byl trochu zklamán. Čekal jsem něco temného na způsob Taggerta a Bedny, ale tohle byla celkem normální detektivka. Ačkoliv to, co očekávám já se může lišit od toho, co zamýšlejí tvůrci. Našetěstí se příběh obešel bez potoků krve, honiček v autě atd. apod. Civilnost snímku hodně moc pokazilo téma transplantace ledviny, to byla opravdová zhovadilost, tvůrci se mohli přece aspoň zeptat lékařů transplantacemi se zabývajícími, zbytečně moc nesmyslů koncentrovaných kolem ní. ()

Reklama

Reklama