Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žít ve městě nebo na venkově? Zamilovat se do dávné dětské lásky nebo do jeho bratra? Otrávená velkoměstem a směrem, jakým se ubírá její život, prchá mladá Flora do utěšujícího bezpečí svojí rodiny na venkov - a do náruče své dětské lásky Adama. Všechno se zdá být perfektní, až do doby, než se objeví Adamův bratr. Sebevědomý přesto sympatický fascinuje Floru. Rozpolcená mezi Adama a Huga, stejně tak mezi svým životem ve městě a potřebami rodiny se odvážně rozhodne zachránit rodinnou farmu - pokud bude moci. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Oplatí sa komentovať niečo tak prestrašné? Celý počin vystihuje jedno slovo - pilcherová. Je to typicky pilcherovský film (je mi jedno, či s tým má niečo spoločné) - presladená hudba, prostredie, scenár, nehrajúci herci, gýč nad gýče. Toto bolo pozvárané z tých najtradičnejších romantických klišé. Koniec by neprekvapil ani mentálne zaostalého. Po videní nutné preháňadlo, aby ste túto maškrtu mohli stráviť. 5% ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Pořád nechápu, proč se v komentářích tolik rozčilují diváci, kteří nesnášejí tento žánr - proč tedy se na to dívají? Mě na tom nejvíc baví, jak se každá venkovská holka ze statku každé ráno probudí v posteli s dokonalým mejkapem a neporušeným účesem, jak se sedláci a kuchařky nikdy neumažou a jsou stále nažehlení jako na bál, a spousta dalších legrácek. Ale je to relax, tak proč se nedívat, mám ráda oslazené konce :-) ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama