Reklama

Reklama

Exkluzivní soukromé dívčí škole vládne půvabná Massie a její parta zvaná „spolek krásek“. Zajímají se jen o značkové šaty a diety, a když se ve třídě objeví Claire z Floridy, nemá zdánlivě šanci dostat se mezi vyvolené. Ale nikdy neříkej nikdy...
Massie Blocková s hedvábnými vlasy, vyběleným úsměvem a úúúžasným šatníkem vládne společenské scéně v Octavian Country Day, což je exkluzivní soukromá dívčí škole na okraji New Yorku. Massiina parta, zvaná též „spolek krásek”, čítá nákupní specialistku a věšák na značkové šaty Alicii Riverovou, zrzavou krasavici posedlou dietami Dylan Marvilovou a superelegantní atletickou hvězdu Kristen Gregoryovou. Místo v čele ovšem patří neoddiskutovatelné jedničce - Massii. Na scéně se však objeví nová dívka, Claire Lyonsová z Floridy. Nemožné oblečení, dva roky staré tenisky... pro spolek krásek zjevně zcela nevhodný materiál. Claire má ovšem smůlu, protože její rodina bydlí v domě pro hosty na rozlehlém rodinném panství Blockových. Nemá tedy moc šancí vyhnout se partě, do níž by tolik toužila patřit, a její budoucnost tudíž vypadá hůř než kopie Prady. Ovšem s trochou sebedůvěry a velkou dávkou intrik má Claire přece jenom šanci. V hlavních rolích americké komedie uvidíme Ellen Marlow, Elisabeth McLaughlin, Samanthu Boscarino, Bridgit Mendler a Sophii Annu Everhard. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dívčí asi komedie o ošklivém kačátku, které nedokáže zapadnout do zavedené party děvčat, ale nakonec vyhraje. Rodiče mladé dívky se přestěhují do domu pro hosty na pozemku bohaté soukromé dívčí školy, kde vládnou místní dívky z místních bohatých rodin. Ty mezi sebe samozřejmě tuhle novou cuchtu nejen odmítají pustit, ale strefují se do ní, kde a jak to jde. Jak to však chodí, všeho dočasu a otloukánek nakonec zvítězí... Trochu pohádka, trochu dívčí uječenost, a protože nejsem holka, nedokážu tento film dále objektivně posoudit. Čím mne film negativně zaujal, že si zde 14letý holky hrají na 12leté slečny a vypadají na 16... DVD nabízí na výběr různé jazykové verze menu, ale nakočí jen to anglické. Bonusy zahrnují dokument o výběru hereček (6:37), rozhovory a záběry z natáčení (10:26), dokument o kostýmech (9:24), závěrečné castingové zkoušky ve studiích Warnerů (6:43), nepovedené scény (4:39) a nahrávání ústřední písně ve studiu (2:56) - vše jen s GB titulky. Pokud jde o českou podporu, je zde jen český dabing, české titulky tu skutečně nejsou!!! ()

Sakyvanity 

všechny recenze uživatele

Super komedie na páteční večer. Já se pobavila a to mi stačí. Obsazení vcelku dobré až na Bridgit Mendler, kterou opravdu nemusím. Četla jsem dívčí partu i jako knížky, takže jsem přesně věděla, co se kdy stane.. což mi malinko ubíralo na kvalitě filmu, ale je to jedna z mála zfilmovaných knížek, kde nevynechali žádnou scénu. 70% ()

Reklama

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

No ano, typický film pro malé holky. Žádná sláva nikdy nepřijde. Příběh holky, která přijde na novou školu a jak to tak bývá, moc si nepadne do noty s místními "kráskami". Kolikrát je podobné téma omýláno. Neříkám, že by se to nedalo vydržet, ale konec už si domyslíte v prvních 20ti minutách a pak jen čekáte a čekáte na to, že to skončí přesně tak, jak jste si mysleli. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V poslední době hodně koukám na filmy pro dvanáctitletý holky asi jsem v nějakým přechodným stadiu nebo co, ale dokud nebudu na záchodě sklápět prkýnko ještě není úplně zle. Vlastně mě vůbec nepřekvapilo, že film kde se řeší problémy pubertálních pipin se mě líbil a emočně jsem mu propad, když ani za šest let svého působení na csfd nejsem schopen odpovědět na otázku : Kdo jsem / Co jsem. Teď tam mám napsáno, že jsem Gogo, což taky není úplně přesný, ale občas moje komentáře vypadají, jako by je psal Gogo. Třeba teď tady píšu úplně zbytečný bláboly a kdybych tady nic nenapsal vyšlo by to na stejno a přitom jsem původně chtěl jen napsat, že Claire mě byla jako jediná z těch všech sympatická. Jinak tá dívčí parta v čele s Massie by se ideálně hodila na fotbal, ale jen v případe že by došli kopací míče. ()

Astaroth12 odpad!

všechny recenze uživatele

Pre niekoho je tento film super a pre niekoho kravina.Ja patrím do druhej kategórie.Zas jeden z tupých teenagerovských akože komédií,bez studu s totálne debilnými dialógmi,bez kúska nápadu a hlavne samými klišé.Rozmýšľam že tento film zakopem na záhrade vykopem ho za 30rokov aby tie ďalšie generácie vedeli aké kok..... sa točili v našej dobe.Hádam keby som mal o 20r.menej dám 4* ale nemám tak dávam.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama