Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě to tak nesmetlo. Nevím jestli jsem se změnil já, nebo partička okolo Johnnyho Knoxvilla, ale tohle dílko na parádní Jackass 2 prostě nemá. Viděl jsem to asi před týdnem a kromě scének z traileru si vzpomínám jenom na kousek se stíhačkou, na Rockyho I-IV (hlavně díky parádní hudbě) no a pak už jenom na řadu nechutností, ne které bych raději zapomněl... mírné zklamání ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Genialita sebepoškozování potřetí! Když brečí, brečím taky. Když se smějí, směju se taky. Když nejsou, jako bych taky nebyl. Součást americké kultury a odhodlanosti, největší sranda, nejcharakternější zábava v Americe, kterou budu nadosmrti milovat. Také součást mně. Tahle zábava se mi vždycky líbila a navíc tuhle zábavu dělají ti nejvíc fajn "střeštěnci"____ Hi, I'm Johnny Knoxville! ____ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Pred rokmi som zachytil niečo z pôvodného seriálu Jackass, kde si banda mentálne retardovaných amerických hovád ubližovala a síce sa mi to moc nepáčilo, považoval som to za znesiteľnú zábavu pre vypatlaných Američanov s vymytými mozgami. A dobré referencie ma primäli pozrieť si jedno z "filmových" "diel" tejto partičky. A som mimoriadne znechutený. Celé Jackass vlastne nenávidím už od svojej podstaty a opovrhujem celou jeho koncepciou, je to totiž mimoriadne zvrátene dielo chorých mozgov, ktoré sa smejú vážnemu cudziemu utrpeniu a hlavne fekálnemu humusu najťažšieho kalibra a ubližujú základnej ľudskej dôstojnosti. Na filmovom plátne znesiem akékoľvek fyzické násilie a nejaké to hovno alebo grcka ma nerozhádžu, ale toto je vážne nezmyselne nechutné. Nezmyselne preto, lebo ani napriek odpornému smiechu členov Jackassu, mi celé toto opľutia hodné a trápne freak-show neprišlo vtipné. Miestami, fakt asi 3 alebo 4-krát som sa zasmial, ale skôr preto, lebo mi niektoré "vtipy" prišli absurdne originálne a šialené. O remeselných kvalitách je škoda hovoriť, pretože to pripomína skôr zostrih "smiešnych úrazov" z Youtubu než plnohodnotný film. Myslím, že Jackass sa nedá jednoducho mať rád. Vy ho buď zbožňujete alebo nenávidíte. Ja jednoznačne patrím do tej druhej skupiny. (10%) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama