Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

predators

všechny recenze uživatele

Né, že by to bylo extrémně směšné, ale humusácké to je, to se vsaďte. Ti lidi jsou prostě šílenci, a tak by jim připadlo šílené hodnocení. Nejde tu ani tak o to, jestli se vám to líbí, či nikoliv, člověk se nad to musí povznést a brát všechny ty sračky s nadhledem. Neviděl jsem ale 3D verzi, což by možná ani tak nevadilo...ono, být přímo v centru dění bangiejumping latríny nemusí každý unést. šílené hodnocení ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že čo sa týka Jackass, tak rôzne časti a diely neustále balancujú medzi nadpriemerom a podpriemerom. A skutočnú genialitu dokáže človek, naozaj oceniť až po určitom čase. Je trocha škoda že tretí diel svojou kvalitou trocha klesá. Síce sa tu nájdu skvelé kúsky a dá sa na tom skvelo zasmiať, plus je to všetko robené vo forme 3D, takže vidieť to v kine musí byť skvelý zážitok, ale z Jackass filmom ma najviac uchvátila druhá časť. Rozhodne sa ale jedná o dielko, ktoré by si mal každý milovník týchto bláznov pozrieť. Niektoré veci stoja naozaj zato. Toto hodnotenie, môžem ešte zmeniť a určite ho aj raz zmením. Zatiaľ je to pre mňa len dosť priemer oproti peckám, ktoré títo týpci, dokázala vyprodukovať. Ide o to , že mi to prišlo ako zbytočné hranie na efekt, aj keď Bad Grandpa bol nezabudnuteľný. ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Třetí jackassácký celovečerák přináší opět velmi slušnou sbírku nápadů, jak co nejefektivněji spáchat sebevraždu, či přijít o nějakou končetinu, nebo se prostě jen nechat brutálně zesměšnit. Už je to dlouho, co jsem Knoxvillovu partu viděl naposledy a jsem rád, že po pár letech jsou zase ve formě a s velkou porcí originálních fórů, ikdyž je pravda, že některé ze starších scének spíše recyklují, na druhou stranu sami sebe nekopírují úplně a snaží se vždy přidat aspoň minimální dávku innovace a to se cení. 80% Edit: R.I.P. Ryan. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já prostě na ty Jackass nedám dopustit. Chápu zdejší odpady a negativní reakce, ale do mého retardovaného vidění světa banda Johnnyho Knoxvilla zapadá přesně jako prdel Steva-O na bungee hajzl. Smál jsem se celou dobu, až mě bolelo břicho. Třetí film se bezpochyby vyrovná svým předchůdcům a dokáže mě opakované parádně pobavit. 100% ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Zrejme je vo mne niečo z amerického burana, pretože toto je jednoznačne jeden z najvtipnejších filmov roka 2010. Neuveriteľne debilné, ale zároveň vyvolávajúce silné prúdy rehotu. Nechápem, ako "jackassácka" partia stále dokáže vymýšľať takéto originálne hovadiny, ktoré by normálneho človeka v živote nenapadli. Samozrejme, slabým žalúdkom vstup prísne zakázaný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama