Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jeff Tremaine, Spike Jonze, Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O, Ryan Dunn, Dave England, Jason "Wee Man" Acuña, Preston Lacy, Ehren McGhehey | Produkcia: Spike Jonze, Johnny Knoxville, Jeff Tremaine | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Dickhouse Productions | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 170,256,125 $ | ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Nebráním se ničemu. Ba naopak, jsem pro každou špatnost. Jackass 3D je však slabý odvar nečeho, čemu jsem se marně snažil přijít na chuť. Pár povedených kousků v tom bez pochyby je, ale pokud hledáté originální nápad, dotažený do bránici trhajícího závěru, tak (kromě napěchovaného Dixika exkramenty-rozumějte hovnama, vystřeleného do vzduchu) hledáte marně. ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Ano, je to debilita největšího kalibru a tady platí pravidlo, že se smějme cizímu neštěstí. Dobré jeto, že mají kluci nápad a smysl pro humor, což je mi blízké. To, že jsou situace, kdy jsou nechutní........no a co, všichni nejsme ze stejného těsta. Musím přiznat, že abych se nepoblil, tak jsem se musel párkrát otočit. V globálu jsem se ale dobře pobavil. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě to tak nesmetlo. Nevím jestli jsem se změnil já, nebo partička okolo Johnnyho Knoxvilla, ale tohle dílko na parádní Jackass 2 prostě nemá. Viděl jsem to asi před týdnem a kromě scének z traileru si vzpomínám jenom na kousek se stíhačkou, na Rockyho I-IV (hlavně díky parádní hudbě) no a pak už jenom na řadu nechutností, ne které bych raději zapomněl... mírné zklamání ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama