Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ač často spíše trapné, povětšinou otřesně nechutné, tak stále ohromně zábavné. Knoxville se svojí bandou servírují dementnímu americkému publiku přesně to, co má nejraději. Tedy výkaly, prdy, rány do rozkroků, výkaly, pády na hranici sebedestrukce a ještě jednou výkaly. Ocenit se musí jejich obří dávka kreativnosti a především odvahy. Ono nechat si žrát obřím prasetem (Bobem) ze zadku jablko, to už chce pořádnou dávku nebojácnosti. Až si připadám provinile, že jsem se smál od začátku do konce.. :D ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mě to tak nesmetlo. Nevím jestli jsem se změnil já, nebo partička okolo Johnnyho Knoxvilla, ale tohle dílko na parádní Jackass 2 prostě nemá. Viděl jsem to asi před týdnem a kromě scének z traileru si vzpomínám jenom na kousek se stíhačkou, na Rockyho I-IV (hlavně díky parádní hudbě) no a pak už jenom na řadu nechutností, ne které bych raději zapomněl... mírné zklamání ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Co říct...asi že chlapcům přibývají léta a ztráci se nápady! Není zde žádná vyložená pecka, spomalovačky jsou možná hezký ale co z toho. Jinak spousta nápadů je jen určitou variací na věci co tu už byly. Například asi 3 sérky jsou v ohradě s býky...ať už má Steve-O blbou trumpetu nebo Johnny idiotskej obleček čeká se jen na nabrání na rohy ale 3x v průběhu filmu - proč_? Dokonce ani sestřih u záverečných titulků nemá takový koule. 100% nejslabší díl ale pár světlých momentů se najde. Mě asi nejvíce bavila tryska od letadla. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Intro a závěr naprosto parádně udělané. Párkrát jsem se zasmál docela nahlas. Bohužel si ani jeden z těchto momentů přes tu kupu hoven a sraček vůbec nepamatuju. Opravdu mě udivuje, že víc jak půlka skečí byla založená na fekáliích. Největší prase je ten Steve-O. Opravdu nechápu pro kterou skupinu lidí jsou tyhle šprýmy cílovány. Nikomu z Johnnyho party bych ani nepodal ruku, protože šance, že ji půl hodiny předtím měl od hovna nebo v něčí prdeli je dost veliká. Je to škoda. Protože ty ostatní jejich ptákoviny jsou občas i velká sranda. 30% ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Znova množstvo zvratkov, hovien, moču, zhovadilostí, kaskadérskych kúskov, strieľania si z nevinných ľudí a zo seba, po prvý krát v HD kvalite alebo 3D a za využitia spomalovačiek (aby ste si mohli naplno vychutnať vytryskujúce hovno z riti Dave Englanda). Reči, že tejto bande dochádzajú nápady sú somarina, viď super scénu so stíhačkou L-39 Albatros :) a ďalšie vydarené srandičky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama