Reklama

Reklama

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Typický pro tento film je jeho německý název Fräulein Mama - skvostná revuální hvězda Liza Madden nalezne siré dítě a věnuje mu celé své srdce. Není příliš těžké uvěřit ženě, jejíž skutečná dcera právě oslavila 18. narozeniny, že by opět zatoužila po batoleti. A o tom to celé je, pakliže přijmete fakt, že i zralá žena může být přes svou profesi (až už je jakákoli), stále milující matkou, máte vyhráno - a Dáma je ochotná se vám za to bohatě odmění. Skvělá revue jako odměna je samozřejmostí a klasický jemný hollywoodský humor, včetně výborně načasovaných dialogů také. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Velmi podivny film (o herecce, ktrera si domu prinese cizi dite) s prekrasnou a stylovou Marlene Dietrich. V roli jejiho manzela Fred MacMurray. Nevzpominam si, ze bych se zasmal. Ale koukal jsem, to jo... Urcita paralela s Bachelor Mother by tady byla, ale tohle neni zdaleka takova komedie. MD se chova spis jako blazen... ()

Reklama

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Díky úrazu, který Marlene Dietrich při natáčení prožila (zlomený kotník), získala pověst hrdinky jak v soukromí, tak v profesionálně životě. Pro kasu to byla skvělá reklama a hojící se kotník jí poskytl báječnou záminku k tomu, aby ke svému fraku a cylindru nosila velice elegantní hůlku, aniž by byla za svou otevřeně pánskou rekvizitu kritizována. (Pavlínka9)
  • Marlene Dietrich odmítla přerušit natáčení jen kvůli zlomenému kotníku a vynutila si chodící sádru. Pro tu dobu dost neobvyklá záležitost. Herečka se naplno věnovala domácí přípravě, aby ve zbylých záběrech vypadala zcela přirozeně a nebylo poznat, od které části filmu již má sádru. Na výsledku to poznat není. (Pavlínka9)
  • Při natáčení scény Marlene Dietrich klopýtla s dítětem v náručí. Snažila se upadnout tak, aby se dítě nezranilo a zlomila si přitom kotník. Reklamní oddělení filmové společnosti Columbia tehdy jásalo. Přinesli dítě do nemocnice, vyfotografovali je se "statečnou hvězdou" a vytlačili válečné titulky z prvních stránek novin. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama