Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina malé Sáry se právě přestěhovala do bytu ve starém domě. Bydlení je pěkné, ale v domě se dějí dost divné věci. Sára už několikrát viděla, jak se nábytek sám od sebe pohnul, televize se sama přepnula a celé to vyvrcholí tím, že Sára uvidí duchy. Jenže nikdo jiný je nevidí. Zdá se, že Sára má zvláštní schopnosti. S pomocí svého kamaráda Mahdiho a trochu praštěného kluka Johna, který se zabývá zkoumáním duchů, musí zjistit, jestli jsou duchové hodní nebo zlí. A hlavně také musí přijít na kloub tomu, co skrývá podivná paní domácí ve sklepě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No na Filmax je to extrémně bídné. Jinak jako pohádka je to průměr u který se budou bavit maximálně 10-letý děti. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Dosti slabé i na televizní film pro děti. Pro ty úplně malé je to moc bubu a pro větší zase málo a navíc dost stupidní. přitom hlavní hrdinka je vybrána velmi dobře a příběh sám o sobě je také v pohodě. Možná laciný kabátek, španě zvolená hudba či lehce nablblé dialogy udělaly své. Za mne slabý průměr, stejně to tak vidí i 11 letá dvojčata kamarádky. ()

Reklama

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, tak tento film je veľmi divný. Pre deti možno áno, keď sa im páči prosím - pozerajte ho. Ale mňa vôbec nezaujal, dokonca ani tie vtipy (ktoré boli tak trápne, že boli až vtipné a to bol asi aj cieľ tvorcov) môj postoj nezmenili. Aj to, že hrdinovia majú podobný vek ako ja nezmenilo môj postoj. No fakt SORRY, nepomôžem si, uľaví sa mi len keď dám odpad. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama