Reklama

Reklama

V akční komedii s názvem 21 Jump Street se policisté Schmidt (Jonah Hill) a Jenko (Channing Tatum) připojí k tajné jednotce Jump Street a využijí svůj mladistvý vzhled k tomu, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů. Zjišťují však, že střední škola se vůbec nezměnila od té doby, co ji před pár lety opustili – a především přicházejí na to, že se stále nevypořádali s celou řadou vlastních problémů, kterým v průběhu dospívání čelili. Oba se musejí postavit hrůze a nervozitě z toho, že jsou nuceni znovu zažívat všechny strasti, o kterých se domnívali, že už jsou dávno minulostí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 155)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Původní seriál mě minul uctivým obloukem, byť jsem byl ve věku zamýšlené cílové skupiny. Tentokrát však ani touha přiblížit se k nepříteli na dotykovou vzdálenost (neboť spolužačky hromadně usíraly z Depky a ty divnější i Bařtipána), abych mohl iniciovat pokusy o třecí pohyby, nebyla silnější, než nutkání dělat to, co jsem dělal. Asi jsem zrovna bulel Morrisonovi na hrobě, Krylovi na pohřbu, nebo celé té dnešní degeneraci na křtinách. - Pobavilo. Některé humory jsou hravé, jiné téměř neotřelé, parodování chlapeckého přátelství v rovině (zatím) sebe sama neobjevivších čáryfuků z Teplákova považuji za značně vydařené. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill na sobě zapracoval a je vidět, že se mu podařilo nějaké to kilo shodit a určitě mu to prospělo. Jonah se také podílel na příběhu a byl výkonným producentem. Chyběl mi dramatický a vážný tón původního seriálu, protože téma drog na školách je stále aktuální. V cameo rolích agentů DEA si zahráli Johnny Depp jako Tom Hanson a Peter DeLuise jako Doug Penhall. Pod stejnými jmény postav hráli již v původním seriálu Jump Street 21 (1987–1991). ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...NAŠTĚSTÍ PRO VÁS DVA JSME VYHRABALI SRAČKY Z MINULOSTI A OBNOVUJEME ZRUŠENÝ POLICEJNÍ PROGRAM V UTAJENÍ Z 80 LET....“ /// Dva trotlové, střelenej humor a uvolněná nálada s vědomím, že recyklace sraček může dopadnout jakkoliv. A proto se od začátku až do konce (i s tím rozšlehaným Deppem) drží toho, čím chce a má bejt a já mám strach, že z držky ten podivnej škleb, kterej znamená něco jako úsměv, už nikdy nedostanu. Taková psychická vodmašťovna, kterou doporučuju dávkovat po malejch dávkách (ale často). Třeba místo Zyprexu a Mirtazapinu. Ruku na to holky. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět konec jedný legendy. 2.) Zjistím, kdy nastal ten správnej okamžik vzít svý péro do huby. 3.) Thx za titule ,,Krusty“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Divoká záležitosť, ktorá kombinuje faktory teenage- spolu s police buddy- movies kde šialenstvo rastie exponenciálne s ubiehajúcim dejom až do rozmerov, ktoré som fakt nečakal :) Práve vďaka gradujúcemu tempu, nezmyselnosti a cameu Johnnyho Deppa je tento film zaujímavým kúskom, ktorý pobaví svojským štýlom. [3 a pol *] Hey! stop fucking with Korean Jesus! He ain't got time for your problems! He's busy... with Korean shit! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pre cieľové publikum (15-25) asi totálna bomba. Ja mám však pocit, že z danej témy (napríklad súčasné moderné vychytávky verzus moderné vychytávky spred siedmych rokov) sa dalo vyťažiť o dosť viac. Pozerať sa na sfetovanú mládež prežívajúcu haluze je z iného humorného súdka, ako výborné narážky na akčné klišé. Tatumovi a Hillovi to spolu sluší, takže sa čudujem, prečo ešte nie je na svete avizované pokračovanie z vysokej školy. Možno by bolo o niečo vyzretejšie a menej tlačiace na cool pílu. Ale čo nadávam, keď nie som cieľová skupina. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (28)

  • Vo filme zaznie i pieseň "Straight Outta Compton" od formácie N.W.A., ktorú napísal a bol jej členom v rokoch 1986-1990 Ice Cube (Kapitán Dickson). (belinko)
  • Jonah Hill (Schmidt) zhodil kvôli úlohe až 18 kilogramov z váhy, a to najmä preto, lebo musel vykonať mnoho fyzicky náročných kaskadérskych kúskov. (harryy)
  • Film se natáčel v New Orleans a okolí ve státě Louisiana. (Rominator)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (více)

Reklama

Reklama