Reklama

Reklama

Poslední premiéra

všechny plakáty
Trailer

Jaké scény filmů Vás děsí nejvíce? Duchové, kteří se plíží za hlavním hrdinou? Když zjistíte, že duch byl sám hlavní hrdina? Ale nejhorší je zjištění, že když přijdete domů z kina, zažíváte stejné věci jako hrdina filmu, který jste právě viděli. Tento film Vás bude děsit již od okamžiku, kdy vstoupíte do kina. Horor, který jste viděli, se přihodí i Vám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Flopik 

všechny recenze uživatele

53% ako to ? Ja osobne som sa takto nebál ani nepamätám , naposledy asi pri V zajatí démonov.Neznášam filmy z Thajska , Japonska,Číny to fakt Už musí byť aby som si niečo pozrel no teraz som urobil naozaj dobre.Pri trailery som sa 3 krát zľakol a pri filme ani nepočítam.Duch bol nechutný a v podstate stále na vás z niekade vyskočil.Nerobím si srandu , od prvej minúty to začne a vážne len občas sa tam niečo nedeje.Klobúk dole viac takýchto hororov a pre mňa za plný počet.Vrelo doporučujem. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som čakal oveľa väčšiu biedu. Ale čo už, dá sa predpokladať, že keď sa film z Thajska distribuuje ku nám, veľa priazne sa mu nedostane. Nie je to žiadne veľdielo, padá hlavne na hercoch a ich výkonoch, ale miestami je to dosť dobrá hororová zábava. Film ujde celkom rýchlo, dočkáme sa aj nepredvídateľnej pointy a netypického konca...70%. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej odmlke ázijských duchárskych hororov opäť niečo pre mňa. "Šikmooký" to jednoducho s napätím a lakačkami vedia a inak to nebolo ani v Poslednej premiére. Je pravdou, že príbeh sa podobá na niektoré klasickejšie a známejšie duchariny, ale fakt že som si tento film pozrel v noci sám a parkrát to so mnou docela jeblo...bolo mi to ukradnuté. Veď tieto "klenoty" slúžia hlavne na to, aby to s Vami niečo urobilo. Ja som sa bavil a chýbalo málo (niečo prekvapujúce ,nové čo by ma dostalo) ,aby som neflákol štvrtú hviezdičku. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další velmi slušný hororový kousek z Thajska. Opět se jedná o pořádnou duchařinu s řadou lekavých a krvavých scén. Hlavnímy hrdiny snímku jsou promítač Chen a jeho přítelkyně, kteří pracují v kině, kde právě probíhá předprojekce nového hororu založeného na skutečných událostech. Chen se svým kumpánem chtějí pořídit nelegální kopii a vytěžit z ní nějaké peníze. Chenův kumpán však celý snímek nezkopíruje a beze stopy zmizí. Okolnosti záhadného zmizení se ústřední dvojice dozvídá z nedotočené nelegální kopie a Chena začnou pronásledovat vidiny vražedkyně z filmu, který se má brzy promítat široké veřejnosti. Naši hrdinové, kteří se zmítají ve vlastních problémech, postupně odkrývají děsivé pozadí námětu i natáčení samotného nového hororu. Snímek disponuje především hutnou atmosférou, která bohužel v prostředních sekvencích lehce upadá, parádně natočenými lekavými scénami a zajímavým koncem. Příjemně působí i herecké výkony a celkový nezaměnitelný styl thajské hororové produkce, který mě vždy dostane. U mě za čtyři hvězdy. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic úžasnějšího, než si po desetidenním filmovém půstu vybrat z obrovské škály novinek Thajskou amatérskou sračku, plnou tupých postav, klišé, hrozivých dialogů a otravné nudy.Nemapatuju si, kdy naposled sem se u filmu tak strašně nudil, s bratrem sme neustále kecali a dokolečka se tlemili tý píčovině.Naprosto nulová atmosféra, střih který film proměnil v nesledovatelnou zhovadilost bez příběhu, který dává smysl asi jako manuál k japonskýmu videu.Všeho všudy jedna lekačka a jedna šukatelná Thajka, která má bez tak péro.Předvídatelný konec a k tomu všemu jako třešeň na dortu příšerný český dabing.Jednoznačně a bez prdele nejhorší film všech dob co jsem viděl, absolutní zoufalost bez jedinýho naznáku byť jen špetky filmařského talentu nebo inovace a to sem viděl jak Plan 9 tak Manos Ruce Osudu, ty měli aspoň snahu a tavou míru imbecility, až byli vlastně zábavné, tohle je prostě jen stupidní a zbytečné.53% to má jedině díky místní vypatlané sebrance žlutofilů, které by bylo potřeba řádně zredukovat, taková menší selekce by prospěla.Zvyknul sem si, že asijská tvorba je naprosto tragická a Shutter zůstává v hororový tvorbě stále jediným světlým bodem, že ale někdy od těch šikmovokejch debilů uvidim něco tak příšernýho sem nečekal.Když se nakonci duch tý děvky zeptal, jestli jí chceme vidět zemřít, v duchu sem viděl umírat režiséra týhle zoufalý břečky.0%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama