Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesný herci, absolutně nevyužitej potenciál. Je mi jedno, že je film dost komorní, bez akce, gore apod. ale chtěl bych pocítit nějakou klaustrofobickou atmosféru, napětí a podobné prvky. Dialogy jsou však katastrofální a režie je nezvládnutá. Hodně dialogů překrývá jiné, jak se tam prolínají rozhovory mezi postavama a celé to působí dost zmateně v tom špatným slova smyslu. Já fakt nenarazím na kvalitní horor... už začínám bejt zoufalej. A ta pointa v tomhle filmu posouvá slovo "debilita" na novej rozměr. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Originální horůrek o nákaze, která se šíří velmi zajímavé. Pontypool je sám o sobě velmi zajímavý a dopomáhá k tomu charizmatický hlas hlavního představitele, který i sympaťák. I když se zdá, že se může jednat o nezajímavou věc, Pontypool má co do sebe a nebýt velmi legračního konce v titulcích, byly by to čtyři. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Väčšiu polovicu celého filmu sa len v jednom kuse kecá a kecá.Námet je ale naozaj celkom originálny.Aj keď je to zombie horror,úplne iný ako bežné zombie filmy.Ale dá sa povedať že je to zároveň aj psychologický thriller.Celý film sa odohráva v jednej budove s pár miestnosťami.Preto rozpočet filmu aj keď nie je vysoký,bolo to 1 milión 500 tisíc USA dolárov nie je moc vidieť.Neviem čo mohlo na tom filme stať tie peniaze.Ale zombíkov si v tomto filme moc neužijete,ani nejaké zombícke akcie,ani ich moc neuvidíte.Zarytý fanúšikovia tohoto žánru asi utečú od tohoto filmu.V skutočnosti film ponúka len hlad zombíkov po ľudskom mäse a po krvi a tým to končí.Kto by chcel robiť titulky k tomuto filmu,niet mu čo závidieť.Zaberú toľko ako minimálne tri celovečerné filmy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad na úkor zombie filmov, ktorý ale v závere prekonal pointou svoj obsah, a tak sa jemne vyškriabal aj k štvrtej hviezdičke, ktorá mu odo mňa právom patrí. Možno spočiatku trošku trvalo, kým som sa naladil na Mazzyho vlnovú dĺžku, ale potom už zábava pokračovala až do konca. Niečo podobné, nezávislé sa Kanaďanom podarilo pred dvoma rokmi s filmom 'Fido', ktorý podobne ako tento disponoval s minimálnym rozpočtom, ale v tomto filme bolo cítiť, že každý dolár bol investovaný rozumne a efektívne. 75%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Určitě se nedá upřít nápad a snaha o netradiční zombárnu. Hlavní postava proslulého moderátora Mazzy, ztvárněná hercem McHattiem je výborná a především jeho výkon, plný hlášek, dialogů, drží film nad vodou. Na můj vkus toho bylo až moc, neboť časem začínají být konverzace ohrané a neprospívá tomu ani délka filmu. Hororové prvky se příliš nedaří budovat, kromě počáteční nejistoty, co se vlastně odehrává. Vše kolem apokalypsy se dozvídáme přes volající do rádia a divák si musí domyslet sám, co se ve skutečnosti děje. Zombie příliš ve filmu neuvidíte, ale když už, vypadají dobře a celkově se film nepůsobí z nejlevnějšího ranku. Bohužel závěrečná pointa mi přišla naprosto debilní a jako plnokrevný horor to ve mě nic nenechalo.......4/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)
  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)

Reklama

Reklama