Reklama

Reklama

Pontypool

  • Kanada Pontypool (více)
Trailer

VOD (1)

Psychologický thriller, v němž smrtící virus prostupuje městečkem v Ontariu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

topi 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejoriginálnějších zombie hororů s perfektně stupňovanou a houstnoucí atmosférou, jaký jsem kdy viděl. Skvělé prostředí rádiové věži mě trochu připomělo Carpenterovu klasiku The fog. Stylový hudební doprovod film ještě více zvýrazňuje. Parádní kousek! " Kill is kiss, kill is kiss, kill is kiss...What is kill?..." " Sydney Briar is alive " - tahle věta mě bude hučet ještě dlouho v hlavě...A ještě charismatický Stephen Mc Donald a jeho hlas, to je fakt něco! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad na úkor zombie filmov, ktorý ale v závere prekonal pointou svoj obsah, a tak sa jemne vyškriabal aj k štvrtej hviezdičke, ktorá mu odo mňa právom patrí. Možno spočiatku trošku trvalo, kým som sa naladil na Mazzyho vlnovú dĺžku, ale potom už zábava pokračovala až do konca. Niečo podobné, nezávislé sa Kanaďanom podarilo pred dvoma rokmi s filmom 'Fido', ktorý podobne ako tento disponoval s minimálnym rozpočtom, ale v tomto filme bolo cítiť, že každý dolár bol investovaný rozumne a efektívne. 75%. ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Mohl jsem to tusit, kdybych se predem podival, ze se jedna o dilo rezisera "Tracey Fragments". Bruce McDonald je jednim z nejoriginalnejsich tvurcu a jeho filmy jsou zazitek, ac vubec nechapu o co mu jde. Pontypool je nejzvlastnejsi variace na zombie filmy a dokaze strhavat, i kdyz za celou stopaz neopusti vysilaci mistnost lokalniho radia a smysl cele slovni epidemie mi uspesne unikl. Jenze... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Něco se stane. Něco velikého. Ale vždycky se přece něco stane..... Velmi zvláštní a zajímavej film, hlavně však herecký koncert S.McHattie. Vyzdvihuji taktéž zvukovou stránku, přestože se film odehrává převážně v rádiu – je (překvapivě) co poslouchat! Hororová rozhlasová hra? Divadelní hra? Vše by se z Pontypoolu dalo vytvořit. Jednoduché (?) nejen slovní napětí a hledání slova, které dokáže zabít slovo. Originální?! Pravdivé, protože hodně lidí nerozumí druhým. Jestli máte stejný pocit po přečtení tohoto komentáře, alespoň nebudete infikováni. P.S.: Nezapomeňte vydržet do úplného konce titulků!! PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** Víte že? Přes to všechno co se v Pontypoolu stalo, zůstává stále vhodným místem – třeba pro…? ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Krásně jsem se zavrtal do sedačky a představil si, že jsem jeden z posluchačů malého rádia, zimou zasypaného malého městečka, které se stalo epicentrem neznámé nákazy a báječně si film vychutnal. Nutí vás to zapojit fantazii, protože veškeré scény si musíte sami vytvořit. Stáváte se tak režisérem vaší vlastní fantazie. Verbalovi evidentně nečetli rodiče pohádky, tudíž žádnou fantazii nemá, takže se nedivím, že se mu film nelíbil. Je mi ho líto. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (BlackTom)
  • Scenárista Tony Burgess si vo filme strihol rovnomenné cameo, konkrétne v scéne so živou hudbou v rádiu. (BlackTom)

Reklama

Reklama