Reklama

Reklama

Night of the Hell Hamsters

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
Velká Británie / Nový Zéland, 2006, 16 min

Obsahy(1)

Další film, ve kterém si někdo zahrává se silami, kterým nerozumí. Karl a jeho přítelkyně jsou sami doma a nevědí, co si počít s volným časem. Najdou magickou tabulku Ouiju a rozhodnou se vyvolávat duchy. Karl si z toho dělá legraci a jen čirou náhodou použije jméno, které viděl na kostkách. Jenže to, co z počátku byla nevinná legrace, se náhle mění v krvavé šílenství. Uvolní cestu temným silám, které posednou jejich domácí mazlíčky, křečky. Začíná boj o holý život. (topr harley)

(více)

Recenze (10)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Slušné krátkometrážní béčko. Aneb Noc pekelných křečků:) Ale představit si v podobné kvalitě celovečerní film, to by nejspíš už silně zavánělo odpadem:) Je vidno, že křečíci nejsou digitální, což v záplavě takto vytvořených potvor oceňuji. Akorát krátké, aby to člověka dokázalo pobavit i možná lehce vylekat, a nepříliš dlouhé, aby si začal říkat, že je to vlastně příšerně amatérské. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jde především o zábavu, jelikož zcepenělý létající křeček na umělém vlasci vás nemá šanci vyděsit. Krvavý orální sex zakončený dobře mířeným úderem zaručeně rozesměje. Konec sice efektní, leč bohužel klišoidní - vzpomínáte kupříkladu na Ptáky? ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nestojí za žádnej komentář. Připadne mi, že jsem viděl ouplně jinej kraťas než zdejší hodnotící a komentující uživatelé. Pro mě to byla 16iminutová nuda, kterou nemůžu hodnotit jinak než odpadem. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No jo, tak to dopadá, když se nudící se mládež nedrží alkoholu a sexu (a sledování hororových filmů, jako my všichni ostatní, rozumní) a začnou si hrát s tabulkou Ouijou... To pak může křečky posednout zlý duch a co zvládnou takoví malí, posedlí, nasraní křečci, to si asi dokážete představit... Jak už podotkl Teardown, je docela škoda pomalejšího začátku, ale s postupujícím časem (vím, u kraťasu to zní docela divně) se tenhle kousek stává čím dál zábavnějším až k výbornému konci... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bláznivý Paul Campion a další jeho skvostný short. Tentokrát zde hrají prim posedlí křečci, kteří dostali chuť na lidské maso. Docela povedený snímek, který mě na začátku sice dost nudil, ale potom už to byla jedna velká šílená jízda se vším všudy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Parodický motív beriem so všetkými desiatimi, ale jeho spracovanie až tak veľmi nie. Poletujúce ( doslova ) plyšáčiky mi ktovie ako nesadli. Krvi je dosť, ale zapracovaná do slabučkej koncepcie. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Škoda toho slabšího úvodu, kde se toho prakticky moc neděje. Zábava začíná až v druhé půlce, kde nastává super attack levitujících morčat(bo co to bylo za kousavou pakáž:)) Jinak nejlepší na téhle poblázněnosti byl určitě závěr. Zde 100% platí to nejlepší na konec. Jak říkám, škoda té počáteční nudy. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

To je tak ujetý, až se mi to líbí. :-D Vysmátá čtvrthodinka, sympatické je i to, že si tvůrci na nic nehrají a v podstatě nedokonalost svých filmových triků schválně staví naodiv. ()

Reklama

Reklama