Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

stration 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání. Všechno tady už bylo. Některé vtípky dokonce vykradeny z předchozích dílů. Celý děj mě navíc nějak nezaujal a chvílemi mi bylo jedno, co se ve filmu zrovna děje. Závěrečný souboj je pak degradován neustálou snahou o humor, která přichází i ve chvílích, kdy má být divák napnutý nebo dojatý. Dojemné scény teda nefungujou taky. Prostě buď ať pandí dobrodružství už skončí, nebo to chce lepší scénář. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Kung Fu Panda 3 prakticky jen vykrádá to, co už bylo vykradeno ve druhém dílu a není prakticky ničím sympatický. Pokud bych dal tomuto 4 hvězdy jako ostatní, musel bych dát jedničce hvězd tak 10... KFP3 není vtipná, není akční, neexistuje zde napětí, novota je zde prezentována pouze představením "neznámých" postav -> pand a jejich návyků. Božká pětka, nebo jak si nadávali, zde nehraje ABSOLUTNĚ žádnou roli a i megasympatický Master Shifu pojde během prvních pár minut... Zbyde nám tedy pouze osazenstvo - Trapná panda, Normální pandy a Býk, co se chvástá svou nesmrtelností a vykrádá barvy Anastazie... Pro mne velké zklamání. P.S. Číší z toho marketingový tah, což je mi totálně proti srsti... Trapných a tlustých 30% ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Sázka na jistotu u třetí pandy čiší z každého záběru, ale zároveň je v tomto ohledu vše odvedeno takřka k dokonalosti a já si to překvapivě dost užil. Jako jednohubka na dlouhý zimní večer pod peřinou se svou drahou polovičkou ulítlou na animáky, která tento ještě neviděla, pohodová volba :) ... 70% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí mi řeklo, že trojka je daleko lepší než dvojka a já souhlasím, ale není o tak moc lepší. Kung Fu Panda nám už prostě nemá co nabídnout. Konec je jasný už od samého začátku. Za celý film jsem se zasmála jediné hlášce, kterou pronesla ke konci kudlanka. Upřímně doufám, že trojkou to končí a už to vzdají. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama