Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (305)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to o tolik lepší, než předešlé dva díly a to hlavně tím, že zde je prostě záporák, co byl zlej, je zlý a nadále hodlá být i zlým. V jedničce, Tai Lungovi bylo něco slíbeno a pak mu byl ukázán prostředníček, takže jeho reakce byla adekvátní. Ve dvojce šli tvůrci ještě o kus dál, kdy Shenovi bylo řečeno, "jednou tě panda zabije". Jako a co očekávali, že udělá ? Podle mně se zachoval normálně a jednal instinktivně, každý by se tak zachoval. Takže Kai tady fakt díky, byť pod tím hlasem se skrýval J.K. Simmons a ten prostě nemá obličej, hrát nějakého šílence, však tady jeho hlas fungoval výborně. Sice ubylo akce, jen dvě větší, ale tvůrci radši dali přednost příběhu a postavám, což je logicky lepší. Protože Po pak ze sebe nemusí dělat kreténa, jak mu neustále něco padá na hlavu a nebo jak někam padá, takže je fajn že i od tohle tvůrci upustili. A to shledání v pandí vesnici, bylo fakt dojemný, tady nelze nic vyčíst. Je teda fakt, že to jde hodně rodinou cestou, ale to ať si každý vezme jako klad nebo zápor. Navíc neni tady žádné trapné žárlení, dokazovaní něčeho a podobné věci, sice je tu morální ponaučení, ale to je teď prostě všude a tady to celkem funguje. Navíc se mi hrozně moc líbila hudba, když nastupoval Kai na scénu, nebylo to žádné ching chong, ling long, ting tong a jelikož nedokážu na tomhle animáku najít chybu, tak se nelze divit mému hodnocení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jedna se již o třetí kousek ze série Kung Fu Pandy. První příběh nám nabídl origin dračího bojovníka, druhý díl nám nabídl objevení jeho původu a třetí díl nás dovadí k jeho poslední (zatím?) cestě. Animace je čistá dokonalost. Všechny lístky a zvířata jsou dokonale nainamována. Hudba od Hanse Zimmera je dokonalá především hlavní motiv hlavního záporáka Kaia. Je to prostě opět skvělý animovaný film a i když je pro mně teď asi nejslabší z celé trilogie tak je velmi kvalitní a uvidíme jestli se opravdu dočkáme té šestidilné série. A když už jsme u toho teprve na konci trojky vám dojde jak je všechno hezky propojené od prvního dílu. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Príbehom tretia panda moc divákov neoslnila. Vtipy boli tiež po ôsmich rokoch už dosť ošúchané. Niet sa čomu diviť, že Poa poznáme ako obnosené topánky. Veď sa s ním stretávame prakticky denne. Čím však tento krát vynikol bola bombastickosť bojových scén a hlavne, dobre orientované posolstvo filmu, dávať a nie brať. To je cesta, ktorá nás vedie k osvieteniu. Tým si tretie vystúpenie Poa vyslúžilo aj moje nadštandardné hodnotenie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neodvážím se dát snímku odpad, protože by mě určitě některý z 6 fanoušků zbil. Vtípky jsou ze všech stran sypány s pořádnou kadencí, ale málokterý se opravdu uchytí. Příběh bych určitě shledal z celé trilogie nejslabším, kdybych si byl býval příběh předešlých dvou dílů pamatoval a mohl tak s něčím srovnávat. Pandímu hrdinovi přibylo pár pandích rodinných příslušníků, kteří byli sice absolutní fešáci a fešandy, ale nějak mě nebavili. Bohužel je to celé brutálně cílené na dětské diváctvo a já jsem už delší dobu velký kluk. Celkem se mi zamlouvaly horské scenérie a špatná nebyla ani hudba Hanse Zimmera, od kterého jsme ale snad všichni zvyklí na mnohem epičtější skladby. Není vůbec překvapující, že jak na scénáři, tak i na režii, se musela podílet hned dvojice lidí. Přeci jen stvořit takový filmový skvost je určitě neskutečná fuška. Nezbývá než pevně doufat, že nás nehodlá dvojice režisérů mučit čtvrtým pokračováním. Viděno metodou 3, 2, 1, teraz, která je sice magnetem na špatné filmy, ale jinak je zcela bezvadňoučká! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Je to vůbec poprvé, co vzniká jeden film se stejným příběhem a postavami ve dvou různých jazycích - v angličtině a v mandarínštině. (Zdroj: Cinemart)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama