Reklama

Reklama

Burák v Tokiu

  • USA Tokyo Mater

Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení. Burák, srdce a duše Kardánové Lhoty, vás společně s dalšími oblíbenými postavami ze světa filmu Auta bude provázet na báječné jízdě, při níž se bude celá vaše rodina skvěle bavit. V epizodě Burák v Tokiu se Burák díky běžnému odtahu dostane až do Tokia, kde je podlým vůdcem gangu a jeho bandou ninjů vyzván na závod v driftování. S pomocí svého přítele "Bleskodraka" McQueena a speciálnímu tunningu se Burák pokusí zvítězit a stát se "králem všech drifterů". (HBO Europe)

(více)

Recenze (54)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Třetí "Rychle a zběsile" v podání Pixaru? Totální a hlavně pestrobarevný nářez, který potěší jak milovníky rychlých aut, tak i těch animovaných. Musím říct, že v porovnání s "Burákem a Bludičkou" (první krátký film o Burákovi), je tenhle výtvor minimálně o jednu třídu lepší. Btw... Skvělá muzika. !!!MODIFIED!!! ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

V distribuci běžel tenhle animovaný kraťas jako předfilm k Boltovi - psu pro každý případ. Animace - jak jinak - precizní. Pixar zkrátka umí. Má to i úžasnou dynamiku a slušnou dávku vtipu, tím jsme ale s výčtem předností u konce. Příběh nemá hloubku, stopáž nic takového ani neumožňuje. Jde o pouhou jednohubku k navnadění chuti pro hlavní chod. Svým způsobem reklama na práci studia. Ale stylová a s chutí i znalostí řemesla natočená. Celkový dojem: 70%. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Předfilm k BOLTOVI - PSU PRO KAŽDÝ PŘÍPAD, který je spin-offem AUT, parodií RYCHLE A ZBĚSILE a cross-overem postaviček Pixaru (Mike a Sully v japonské restauraci z PŘÍŠEREK S.R.O., roboti z VALL-I). Od SPEED RACERA jsem takhle nepociťoval při sledování závodů anebo akce rychlost, zároveň jsem se náramně bavil přívalem menších roliček, odkazů a nesčetného množství nápadů v rámci krátkometrážní plochy. A oceňoval stylovou podvratnost a vypravěčskou důmyslnost (vážně jsem nečekal, že v animáku, navíc předfilmu, bude někdy užita figura nespolehlivého vypravěče). ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Burák v Tokiu je naprosto úžasný mini "spin-off" a taková svým způsobem sonda do "alternativní" verze Aut. Prostě jaké by to asi bylo, kdyby prim nehrál Blesk McQueen ale Burák. Byl by to mazec. A obzvlášť Tokijská jízda je napěchovaná vtípky a nadsázkou kterou si vychutná hlavně ten kdy si libuje v úpravě aut (největší trest auta je totiž být "sériovka" :D). ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama