Reklama

Reklama

Kinta

všechny plakáty

Obsahy(1)

Bohaté doly v údolí Kinta lákají do Malajsie spoustu čínských imigrantů, kteří tu chtějí vydělat jmění. Problém ale nastává, když gang zvaný Čtyři draci začne terorizovat celou oblast. Dělníci se rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou a strhující akce může začít! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zaverecne fighty ako tak zachranuju film pred dnom, i ked aj tam krutim hlavou nad porusovanim klasickeho toku obrazu, ked pred kamerou vystupuju bojovnici, ktori vedia rukami a noham presvedcivo narabat a netreba im zvysovat bojovu vykonnost "optickymi" vylepseniami. Kinta po zasahu producentov, ktori uz pocas natacania viac-menej rezisera odstavili od "kormidla" je v stavbe pribehu paskvil, voci ktoremu sa aj dej Ong-bak 2 javi ako solidne vystavany a logicky previazany. Skoda, velka skoda, pretoze niet snad vacsieho premrhania bojoveho talentu zucastnenych akterov za hodne dlhu dobu. ()

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Kdyby aspoň na ty obaly psali kolik litrů alkoholu potřebuješ pro kvalitní zážitek. _______ Vařit s špatných filmů se dá viz. http://www.csfd.cz/film/29833-scary-movie/ . Nakonec i tu bibli někdo vyblít musel http://www.youtube.com/watch?v=hUJLfsm2lnI (divadlo sklep, bible , cesky). ______ To je ale Film ! Mozek krvácí a nikdo o tom neví, svět se barví do růžova, ale hrom do mě uhoď jestli to je z romantiky , je to zoxidovanou krví. Následuje letargie, pěna z pusy a pak i dutiny lebeční . Libo něco k pití? Podáváme mozkový kvaš. ______ Dabing je velice špatný, ale rozhodně to nemá na retro v polsku http://edubbing.blogspot.com/2007/10/polish-dubbing-no-emotions-attached.html . Naštěstí je dabing tak špatný že se mu dá i zasmát. _______ DOPORUCENE FILMY _______ http://www.csfd.cz/film/203234-turkish-star-wars-the-man-who-saves-the-world-dunyayi-kurtaran-adam/ . _______ Souboje vypadají jako napodobeniny http://www.csfd.cz/film/158337-ongbak/ a http://www.csfd.cz/film/206303-ongbak-2-tom-yum-goong/ (hlavně to poklepání loktem o hlavu). Bylo by mi to fuk, ale jsem odkojený Jackie Chanem http://www.csfd.cz/film/10064-drunken-master-jui-kuen/ . ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Čínský film a začíná Hip - hopem, to se nepovedlo. V úvodních titulcích je spousta šampionů, tak snad ten film za to bude stát. Je řada příběhů z dávných časů a tento příběh je rychlí jako blesk a lehký jako pírko a přináší své vlastní poselství. Já toto bojové umění na pokraji pohádky moc nemusím, ale kdo holduje soubojům tělo na tělo bude velice spokojen. Ve filmu je krásně zpracovaná stříkající krev, která cáká proti kameře. Bojového umění , akce a rychlosti je zde dost, tak přeji pěknou zábavu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi opravdu těžko hodnotí ... Prostě jako film je to skutečně nepovedené. Příběh je totálně o ničem, ale tím myslím fakt maximálně. Divák nemá žádnou motivaci někomu fandit, oblíbit si výrazně nějakou postavu, děj se vůbec nikam neposouvá a nevyvíjí. Navíc na začátku filmu se něco stane, divák to vidí, zraněné hlavní postavy se pak léčí v jedné zapadlé vesnici a znova ve svých snech vidí a vzpomínají na to, co se stalo - a co již divák jednou viděl!! Takže takhle opravdu ne a i když osobně propracovaný příběh v bojových filmech nemusím, tak také nemusím sledovat 40 minut pořád dokola stejné záběry. Celé to je o tom, jak jsou chudí utlačovaní bohatými, bezpráví, otrokářství, zneužívání dělníků atd.,atd. ... Navíc dialogy jsou příšerné a celkově je prostě znát, že filmaři neumí ... natočit průměrně strukturovaný film. Z tohoto hlediska bych se nebál dát i ten "odpad!", kdyby tady nebyly souboje-"fighty", a to jak v průběhu filmu, tak zejména dva poslední souboje na konec. Pro milovníky martial arts filmů a soubojů ve filmech opravdu doporučuji přetrpět celou stopáž filmu k "arénovému závěru", protože co tady uvidíte je fakt naprostá špička a absolutní dnenší vrchol choreografie bojových scén, s přehledem se vyrovnající tomu, co aktuálně předvádí Thajci v čele s Tonym!!! Dynamické souboje s minimem střihu. Brutální, s úžasnými nájezdy kamer. Použití všech možných stylů brutálních stylů. Za zmínku pak stojí špičkové a bezkonkurenční okořenění všech soubojů (nejen těch posledních) úžasnou rapperskou hudbou (která se k ději a čase, kdy se odehrává film sice vůbec nehodí, ale funguje dokonale ...) a občas výstřiky hekťáků krve přímo na kameru stejně jako ve vidouhrách Mortal Kombat, což je naprostý úlet, ale mě se to prostě líbilo ... Ze soubojů jsem fakt nechápal a dávám za ně 2*. Tenhle film je opravdu jenom pro příznivce kontaktních brutálních martial arts soubojů ve filmech, kaskadérských kousků atd. Film má obrovský potenciál v prostředí, kde se odehrává, v hudbě, která jej občas doprovází a ve "fightech", ale stejně to jako celek prostě vůbev nefunguje ... třeba příště ... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Měla to být přehlídka nejlepších současných čínských mistrů bojového umění. Spíše jde o přehlídku ztracených šancí a času.   Hned v úvodu, jak na vás vybafne jakýsi malajsijský hip-hop, začnete tušit, že je něco špatně. Poté dojde k představovačce všech mistrů bojového umění. A pak teprve začne cosi jako děj - v minulosti, v Malajsii, jsou někteří lidé pouze otroky. A skupinka bijců proti tomu bojuje. Asi. Protože motivace a jednání postav neexistují. Celé je to hodně zmatené a netušíte, kdo je kdo. Střih měl na svědomí epileptik, který během záchvatu zapomněl, co zrovna stříhal předtím. A co neskutečně na..., naštve, je ta hrozná snaha v některých scénách o komiksovou stylizaci (úplně zbytečnou!). V některých = ve všech bojových scénách. K přehlídce různých stylů, kopů a úderů tvůrci filmu přimíchali v počítači komiksové cákance krve barvy krve v Sin City. Dovedete si možná představit, jak směšně to vypadá... A k tomu neustálý a přeřvaný soundtrack, který zní pořád, otravně neustále, bez ohledu na to, co se děje na plátně, rve uši a dus dus dusá v moderních stylech, které v asijském pojetí znějí prostě přehnaně. Inu a disk? Protipirát, na úvod trailery na filmy Nine, Noční rvačka, Dva blbouni v Paříži, Nebezpečný svědek, reklama, a jinak nic.   Publikováno: 20.04.2009 ()

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o historicky první Malajský film žánru bojových umění. (Terva)
  • Ačkoliv je film natočen v Malajsii, mluví se v něm čínsky. (Terva)

Reklama

Reklama