Reklama

Reklama

Penzion pro svobodné dámy

(festivalový název)
USA, 1982, 98 min (Alternativní 88 min)

Hlavním zdrojem zla je v tomto filmu dům, který v sobě skrývá hrůzu a smrt. Každého, kdo se nastěhuje, čeká jistá smrt. Podivný mladík se tedy rozhodne pro malý pokus a pokoje v tomto domě pronajme mladým ženám, které se mu odmění svým tělem při milostných hrátkách. Ale dům má oči všude a chystá se rozpoutat své krvavé řádění. (Chupacabre)

(více)

Recenze (24)

Slasher 

všechny recenze uživatele

'Píše se rok 1982. Jim Royce, playboy s telekinetickými schopnostmi, zdědí nechvalně proslulý Hoffmanův dům. Lidé zde mají tendenci umírat a neumírají pěkně. Jim je ale pozitivně naladěný člověk a z nově nabyté nemovitosti promptně učiní penzion pro mladé a atraktivní dámy. Pod kalifornským sluncem začíná jeden nekonečný mejdan. S novými obyvatelkami se ovšem do domu nastěhovalo i něco jiného…' (otrlydivak.cz) No, hotovy paskvil:) Věřím, že při veřejný projekci v Aeru, s dabingem nebo titulky, to musela být dobrá prdel, ale takhle samotnýho to ze mě spíš vysálo duši. Demence. (jo a jaký porno?!) ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Ani kozy, ani bobky. Prehypovaný video trash, za ktorým naozaj nie je nič viac ako ... (ano Franto) babka s kamerou. 0% ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to nebo ne? Opravdu jsem to viděl? Aneb asi nejdekadentnější kino zážitek mýho života. "Pořezala jsem se o jablko" je jedna z nejvtipnějších hlášek v dějinách kinematografie. Kombinace porna, horroru a nejčernější komedie, kde uslyšíte tolik typů ženského jekotu, že na to dosmrti nezapomenete. HUDBA: 33 1/3, Kalassu, Teeth - jedním slovem geniální. ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Bože tohle byla taková blbost že jsem to dokoukával z velkéma obtížema. Poloamatérský film, který unudí k smrti. ve filmu se nic moc neděje jen se furt něco řeší s polišema, a ty dialogy k tomu jsou tak neuvěřitelně nudné že to snad ani nejde popsat. Film se neuvěřitelně táhne. Boardinghouse jsem si pořídil hlavně kvůli "cool" obalu, ale ten obal je nejlepší co vlastně tenhle film nabídne. Všechno ostatní je jen rozbředlá omáčka okořeněná špetku průjmu. Nic tu nefunguje, herci, atmosféra, akce. Prostě nic. Střih stojí též za prd, občas se stane že se nějakej herec začne smát a to je střihači prostě jedno. Wintergate udajně natočil ještě jeden horor, ale radši si ho nechám ujít. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady těch filmů, které klidně mohli navždy ujít mé pozornosti a nic závratného by se nestalo. Jsem sice rád, že jsem si mohl udělat další pomyslnou „čárku“ na mém seznamu, ale rozhodně bych věděl o jiných mnohem příjemnějších věcech, jak strávit ztracený čas jeho sledováním. Popravdě ani moc nevím, co bych měl k této patlanině pořádně napsat. Nějak výrazněji se pitvat v naservírované zápletce asi nemá ani pořádně význam, protože ona sama je tak plytká, chaotická a nezajímavá, že jsem měl několikrát chuť se prostě zvednout, poděkovat kámošovi za pozvání a pivko, no a jít raději ven se psem. John Wintergate si totiž viditelně řekl, že by nebylo špatné rozbít doma prasátko, obvolat pár lehkých děv a kamarádek svojí staré, no a natočit si pěkně u sebe doma (samozřejmě nesmí chybět bazén) nějaký ten lehce erotický kousek říznutý jako horor. Den předtím narychlo splácal během kalby scénář, přihodil trošku mysteriózna, překecal ženu a ostatní děvčata aby alespoň jednou během natáčení ukázaly prsa, s některými se i „ na oko“ pomiloval a nakonec tam šoupnul trošku umělé krve, céčkové gore a bylo hotovo. Děvčata sice přehrávala jako prase a textu měly jen minimálně, ale nahoty se rozhodně nebály, občas zavzdychaly na kameru, no a měly vyděláno. Hororový fanda tak každopádně zapláče nejen nad výsledkem, ale i samotnými prvky (dají-li se nazvat hororovými). Nicméně jsem tam narazil asi na dvě docela slušné scény, které tento patos zachránily od odpadního ohodnocení, ty a jak jinak polonahá děvčata. Taky si asi otevřu penzion pro svobodné děvčata. Co se těch rozmazaných psycho scén týče, tak kdyby se toho chopil někdo zručnější, nemuselo to zrovna dopadnout katastrofálně, protože jistý potenciál by se v nich přece jenom dal najít. Jenže tady byla kamera i střih opravdu otřesná. 30% ---mrknout na to můžete třeba zde: https://www.youtube.com/watch?v=8wHlywZsYhc ()

5150 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl z letošního ročníku Festivalu Otrlého diváka (2009) vybrat jen jediný film, který bych všem doporučil, byl by to tenhle filmový šrot, PENZION PRO SVOBODNÉ DÁMY. Něco takového se skutečně jen tak nevidí. Holt na světě netočí jenom Martin Scorsese nebo Steven Spielberg, ale taky John Wintergate a ten se právě hlásí o slovo. Tak si to s ním užijte. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě trefnější komentář k tomuto filmu, než: CO TO MÁ SAKRA ZNAMENAT??? Čekal jsem, že na Festivalu otrlého diváka uvidím lecos, ale tohle naprosto překračuje meze lidského chápání. Ani nevím, co bych prohlásil za nejdivnější. Absolutně nenavazující scény? Podivné řeči o telekinezi a vlastně celkově hodně podivné řeči? Vykulené oči hlavního představitele? Střihy v naprosto nevhodné doby? Ruku, co se objeví, když si máme zakrýt oči? Lacinou brutalitu? Lacinou erotiku? Já fakt nevím, co to má znamenat. Mám rád divné filmy, ale tenhle je divný jinak. Tak nějak nehezky a neesteticky. Asi jako tygrované tanga-plavky hlavního slizkého představitele.. ()

Davson odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, existují filmy, které jsou tak špatné, až jsou zábavné. Boardinghouse jde ovšem mnohem dál - je to film tak otřesný, že nemůže být ani trochu zábavný. Peklo! ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane fajn ranná 80´s VHS atmosféra, docela atmosférická lokácia domu, O.K. i keď dosť amatérske gore a solídne rozuzlenie (i keď nič, čo by tu už nebolo, ale tak to mám rád), na strane druhej roztieštený dej/nedej, herci/neherci, a dosť často nechcene smiešne momenty. spracovanie je na jeden z prvých shot on video filmov vcelku v poriadku, rozpočet asi viac nepopustil. Či už to tvorcovia zamýšľali alebo nie, dalo by sa povedať, že celý film som sa nenudil, chápem ale, že nie každý sa dostane k záverečným titulkom. Ostatne, ľuďom, ktorí nevedia doceniť už spomínanú 80´s VHSkovú atmosféru, by som tento film ani do ruky nedal, pomôže prečítať si aj pár recenzií, či komentárov, aby ste vedeli do čoho idete. Osobne by som plusy a mínusy videl tak na priemer, pričom spomínanú atmosféru u mńa považujem za veľké plus. ()

kusper 

všechny recenze uživatele

35. LFŠ Klapka, kamera, scéna á stříh. "Co?" Frekvence absolutně nesmyslných scén je úchvatná. Herecké výkony neexistují. Scénář ha ha. Napětí kde co? Kamera u tohoto "filmu" nepoužitá. Režije? Nebyla potřeba. Nejhorší film dějín a monumentální B. Geniální. ()

rudeboy odpad!

všechny recenze uživatele

5 hviezdičkový odpad, alebo skvelá pomôcka pre študentov "filmárčiny" ako v žiadnom prípade netočiť filmy. ()

Reklama

Reklama