Reklama

Reklama

The Great American Snuff Film

USA, 2003, 87 min

Režie:

Sean Tretta

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jen pro okrajové publikum vyžívající se v násilných filmech a šílenostech. každopádně se nejedná o žádný "fake snuff", ale klasický nízkorozpočtový exploitaition. Film nedosahuje nějaké "over the top" brutality a násilí, ale má výbornou atmosféru, kameru, hudbu a mluvený monolog chlapa, který film jako že natočil a doprovází nás celým filmem. Film prý vznikl dle pravdivých událostí ... věřme tomu či ne ... Každopádně tohle je jeden z těch lepších nízkorozpočtových exploiťáků ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bacha lidi ať nenaletíte jako já. On je název filmu opravdu zavádějící. O žádnej " fake snuff " se opravdu nejedná. A já jsem se tak těšil. Pro normálního diváka sice nekoukatelná záležitost. Možná ani né kvůli násilí ( kterýho tady moc není ), ale hlavně kvůli zpracování samotnýho filmu. Já mám rád zvrhlosti všeho druhu. Ono by ani tak nevadili že nejde o " fake snuff " ale tady prostě nic nebylo. Žádnej extrém se nekoná. Film jsem dokoukal s přemáháním. Za mě - nuda. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Parádním způsobem podaný a natočený explo, hozený do hávu fiktivního dokumentu, kterej má bejt prokládanej pseudosnuffovejma vložkama. Na tomhle filmu je parádní opravdu nejvíc to vlastní zpracování, rozhýbané kamerové záběry, prostřihy záběrů opravdovou ruční kamerou, rozhašenější obraz, prostředí totální špíny, po celou dobu naprosto skvělej hudební doprovod (ambientně-elektronické ruchy, občas hybný ostrý beaty). Místy to opravdu zavání atmosférou velkýho pekla, totálně černýho snu. Vedle scén věznění dvou holčin v přívěsu mne taky nejvíc dostalo podání návštěvy šlapky u hlavního ujetého vypravěče - vizuál, kamera a podání fakt dokonalý. Monolog hlavní ujeté postavy Williama trochu připomíná monology postav z Hussainova Subconscious Cruelty. Nečekal jsem od tohohle snímku velký zázraky, ale o to víc mne svým zpracováním překvapil a potěšil. Z těhle důvodů dávám 4,5 a možná to v budoucnu třeba budu chtít zaokrouhlit nahoru :-) . ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Great American Snuff Film nie je zďaleka tak silným kúskom, ako by sa podľa jeho zavádzajúceho názvu možno mohlo zdať. Ostrieľaný hororový divák sa tu nedočká ničoho neobvyklého, šokujúceho, extrémne brutálneho či násilného, nieto ešte snuff pripomínajúceho, keďže vlastne ide o fictional serial killer film (aj keď jeho tvorca Sean Tretta sa publikum snaží naivne presvedčiť, že ním vymyslení pošuci William A. Grone a Roy Walker skutočne exitovali) s prvkami exploitationu, zjavne natočený na mizerný rozpočet, vďaka čomu neobsahuje žiadne gore efekty. To je samozrejme na škodu veci, keďže takémuto typu filmu by trocha gore určite bodlo a podtrhlo dianie na obrazovke. Napriek viacerým nedostatkom však nechcem túto Trettovu nezávislú celovečernú prvotinu zavrhovať, nakoľko v konečnom dôsledku ide o pozerateľné dielko, o ktorom nemôžem povedať, že by ma vyslovene nebavilo či nudilo. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Banda vypatlanců unese dvě celkem pěkný holky a potom je souží, souží až je usouží... žádný složitý scénář, žádný velký gore, ale na Trettův režijní i produkční debut co celkem ujde. Mimochodem, Sean Tretta už chystá remake tohohle filmu. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Toto ma byt sokujuci film,hahaha,smejem sa,je to americka amaterska sracka,v ktorej nie je nic,co by sokovalo,jasny odpad...:-) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Žádný Snuff,ale obyčejný exploitation film dokument ,který je vcelku dobře atmosféricky natočen.Jak píše Flipnic-je to jeden z těch lepších filmíků. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Film nenadchne ani nenaštve. Pro příznivce gore filmů viceméně slaďárna k večernímu vínu a sušenkám a pak klidně usnout bez divokých snů. Nicméně atmosféricky velice dobře a věrně podáno. ()

sun.eagle odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco šokujícího. Tohle je ale šokující jako dětská omalovánka. Před 100 lety by to šokující bylo, dnes je daleko brutálnější večerníček o Štaflíkovy a Špagetce. ()

Reklama

Reklama