Reklama

Reklama

Film o filmu Peklo s princeznou

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2009, 25 min

Obsahy(1)

Dokument o tom, jak se natáčela nová komediální filmová pohádka, kde se to hemží pravými i nepravými čerty. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

kubin. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že se jedná o jeden z nejlepších filmů o filmu, který na mě dýchnul skvělou atmosférou, byla k vidění krásná místa a já jsem hned dostal chuť se na film Peklo s princeznou podívat. Asi na mě leze jaro, ale po tomhle dokumentu bych chtěl být hercem v pohádkách. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tuto pohádku chci v brzké době vidět. Je nadějí do budoucna pro české filmy, které v poslední době upadaly. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že tam je Terezka ... :) Ne teď vážně. Vcelku sympatický dokument, který jinak pro mě nezajímavý snímek ukazuje ze vtipného pohledu zákulisí, kde je i Mádl docela fajn kluk. To trápení herců byla taková česká variace na Kubrickovy metody... :) ()

Véronique 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších "Film o filmu", který jsem kdy viděla. Bylo znát, že tvůrci dokumentu nebyli hosty, ale součástí natáčecího štábu. Ač netrval déle než půl hodiny, v divákovi vyvolal pocit, že i on je součástí celého toho frmolu kolem natáčení pohádky. Zajímavé postřehy, příhody z natáčení a rozhovory s herci - opravdu mi bylo líto, že už je dokument u konce. Hurá do kina! ()

fleker 

všechny recenze uživatele

mádl jako princ? VOLE! to je jako dyby stallone zaskakoval za libušku šafránkovou v popelce.. znáte tu taneční scénu "..šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané.." v tu chvíli by popad Trávu za vohryzek "ALE PRINCEZNA TO NENÍ.." slayovi nabíhaj žíly a zvedá pavla nad hlavu "JASNÝ?!!" ..na závěr ještě zasalutuje "PANE!.." na to vytáhne z punčochy em pé pětku a za zvuku samopalu v tichosti opouští taneční sál a na schodišti ještě ztrácí střevíček (pro ten se samozřejmě vrátí při záchraný misi, ale to až v dalším díle: "Tři oříšky: Do pekla a zpět" , ten se bude točit zhruba po dvaceti letech) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama