Reklama

Reklama

Beznadějný útěk

(TV film)
  • Kanada Desperate Escape (více)

Elisabeth Röhm trpí po nehodě ztrátou paměti. Ale postupně začíná mít podezření, že je to právě její snoubenec, koho by se měla nejvíc bát... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Další příběh z cyklu "Pravdivé příběhy" a musím přiznat, že zatím pravděpodobně ten nejlepší, co jsem viděl. Ano, ze začátku to sice vypadá na nějaké to provařené sledování ženy nějakým neznámým úchylem, jenže chyba lávky, za touto ztrátou paměti se skrývá něco víc. Proto jsem u obrazovky seděl docela napjatě a čekal, co mne v dalších minutách čeká. Samozřejmě, herecké výkony nejsou kdovíjak skvělé, občas to v některých věcech pořádně zaskřípe (např. když trenér bušil na dveře, ale jenom bušil a nenapadlo ho zavolat její jméno) a ten závěr byl tak trochu... řekněme zbrklý -ono dát snoubenci sedativa a pak mu všechno vyzvonit, když je v záloze ještě jeho milenka, je fakt divný. Ale když se na film podívám jako celek, bavil mne a to je možná to nejdůležitější. Přesto však nemohu jít výše, než na tři hvězdičky. Jsou to však lepší tři. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ztráta paměti po nehodě a postupně se odhalující střípky ponurých zážitků vedoucí až k odhalení důvodu oné nehody. To vše tentokrát v televizním kabátě, který sice zajímavě začíná, avšak velmi brzy sklouzne do zoufale prodlužovaných děsů a vzpomínek. To, kdyby se výrazně zkrátilo, vyšla by stopáž snad až na seriálovou délku jedné epizody. Vývoj příběhu je tedy pomalý, což atmosféře snímku nijak nezadá. Neustále se objevující různé věci, které hrdince něco připomenou a záhy vyděsí je prostě unavující. Vyvrcholení celého děje snad už ani překvapit nemůže. Co se týče herectví, tak raději se o tom ani nezmiňovat. Televizní snímek nepřinášející námětem nic nového se tedy jeví zcela zbytečným, ale na to, aby televize měla co vysílat, zcela postačí. ()

Reklama

Terka.K 

všechny recenze uživatele

Největší slabina filmu je, že je naprosto předvídatelný. Hned bylo jasné, co se tam stalo, kdo za to může.. Hodně slabý. ()

kuku1223 odpad!

všechny recenze uživatele

Beznadějný útěk bezesporu patří mezi ty nejlepší Krimi/Mysteriózní dramata. Děl byl tak úžasný, že jsem od prvních okamžiků doufal, že viníkem a psychopatem je hlavní hrdinka. Nakonec jsem však s velkým překvapením zjistil že scénáristé by si měli vzít své dudlíky a začít psát dětské pohádky. I příběh o psu který jde k misce s žrádlem by byl překvapivější !!!! ()

cicinka86 

všechny recenze uživatele

Film se mi celkem líbil. I přesto, že jsem byla napnutá od začátku do konce, tušila jsem jak to dopadne a kdo Elis bije.... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama