Reklama

Reklama

Grace

Trailer

Obsahy(1)

Madeline Matheson je v osmém měsíci těhotenství. Během její nehody plod umírá. Žena naléhá, aby mohla donosit dítě do termínu porodu. O několik dní později se její dcerka narodí živá. Jenže dítě nemá chuť na mléko, ale na krev. Madeline má dilema, kam až zajít, aby zachránila své dítě. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Silas 

všechny recenze uživatele

Atmosféra slušná, od prvních minut jsem cítil podivný vibrace, ten styl natáčení je rozhodně znepokojivý. Čím dál víc to na mě působilo, že mířím k všeodhalující pointě a nakonec jsem se dostal k nicodhalujícímu něčemu. Není vysvětleno, proč mouchy, proč černej kocour, proč odpor k doktorům, kdo ženy na konci...škoda, po zajímavých nápadech se jen klouzalo. 7O% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem hustší atmosféru a celkově lepší podívanou. Grace ze začátku působí velmi slušným dojmem, ale od určitého okamžiku jde serióznost naprosto do háje (Myslím tím podnět, který Madeline donutil, aby nalila dítěti poprvé do lahvičky zvířecí krev. Ať mi nikdo netvrdí, že po takové události - která v podstatě mohla být jen nehodou, a ne projevem Graciny krvežíznivosti - by něco takového skutečnou matku napadlo). A když nelze brát snímek vážně, musí mít takový spád či index zábavnosti, aby dokázal udržet divákovu pozornost a pobavit jej. No nemá samozřejmě ani jedno, vleče se to neuvěřitelně a na vtip člověk nenarazí. Ačkoli, u úplně posledního záběru jsem smíchy vyprsknul, to je fakt. Každopádně atmosféru snímek má a napínavé to svým způsobem také je, takže tři hvězdy považuju za adekvátní. PS: Taky vás tak štve, když je ve filmu zapnutá televize a "náhodou" se tam zrovna baví o něčem, co má hodně společného s dějem filmu..? ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Antikoncepční obhajoba vegetariánství. Jordan Ladd hraje jak o život, scénář se rozhodně nebojí zabrousit do kontroverzních vod, ale přišlo mi, že si Paul Solet stísněnou atmosféru neumí dobře ohlídat a tak je to často docela nuda, které by slušela mnohonásobně kratší minutáž. Čekejte velmi komorní psychologický výcuc dobré nálady a možná nebudete zklamáni. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Co u tohoto snímku chválím je nápad tvůrců, ale to je asi vše, protože jako většina snímků je film výborný jen v první polovině, která mě bavila, měla svou temnou atmosféru a celkově tam bylo dost scén na zapamatování, ale druhá polovina už byla nuda o ničem, táhlo se to jako prase a tak to film shodilo do průměrových vod. Škoda, na začátku měl pěkně našlápnuto. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na tomto horore sa mi páčili 4 veci: 1. originálny námet 2. komorná a stiesnená atmosféra 3. herecké výkony (najmä švihnutej matky a totálne šialenej svokry, toto sa len tak nevidí, hlavne tá matka to zahrala bravúrne) 4. záver, správne krvavý a určite podarený. Vlastne čo sa týka psychologických hororov, patrí tento film k tým najlepším, čo som videl. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Paul Solet sa rozhodol natočiť tento film po úspechu krátkometrážnej snímky s rovnomenným názvom, ktorý takisto režíroval. (FromHell)

Reklama

Reklama