Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Když film začal a já viděl první scénu, fakt jsem nevěděl jestli to vydržím, protože už od prvních vteřin to vypadalo dost beznadějně. Ne že bych v průběhu filmu změnil názor, ale řekl jsem si, že se tedy podívám jak to skončí. Je fakt, že pokračování, hlavně když jsem si už zvykl na nezvykle vlažný scénář, mě trošičku zaujalo a já to vzal jako dokonalé vyčištění hlavy od pracovního dne. Scénář byl hodně vlažný, výkony herců o kapku lepší a nehrát tam Selena Gomez snad bych ani nepsal komentář. Takže, co se mi na filmu líbilo kromě Seleny, která je docela milá, za což ji dávám hvězdičku? Aha, no vlastně skoro nic ... Ale účel to splnilo a já šel spát s prázdnou hlavou a za to je ta druhá hvězdička :-) ... ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Slušné završení jednoho Disneyovského seriálu. Poměrně slušně jsem se u toho bavil a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen. Výborná zábava, solidní efekty a trocha toho napětí, to vše z tohoto děla docela slušný film. Jedinou nevýhodou je někdy až moc infantilní humor, spousta trapných situací a hlavně absence lepšího příběhu. Přesto si myslím, že si tento film zaslouží aspoň ty tři hvězdy. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kouzlo, což tašku chránit mělo, zruš se a propusť babí tělo............... CITÁT - Proč bys popužívala něco, co se jmenuje "Zakázaná kouzla?"................ Na mě je to strašně dětský, prostě Disney. Je to určitě zábavné, ale pro mladší generaci. Dlouhé, mnohdy nudné dialogy, hudba, která mě moc neoslovila a příběh průměrně natočený. Bojím se druhého příběhu. CITÁT - Takže teď nemáme rodiče?............. Jsem rozporuplný, je to prostě dětský příběh a děti se baví. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná pitominka, která by mohla úspěšně fungovat jako kvíz "Najdi co nejvíc nesmyslů, hloupostí a kiksů v ději i vnitřní logice". Postavená na krutě zdeformovaném, odfláknutém a nevyužitém motivu, který scénárista vykradl z prvního Back to the Future a pro sichr doplnil "indianajonesovským" finále. Produkce to pak dorazila obsazením otravnými týpky jako vystřiženými z Brava, kteří dokonale definují pro televizi divadelní termín "šmíra". ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že se mi tenhle film líbil více, než seriál. Ale ráda se kouknu na obojí. Líbilo se mi, že to bylo v jednu chvíli tajemné a v druhou chvíli vtipné. Ale opravdu si nejsem jistá jestli by Alex nechala svého bratra tak dlouho v bažině a dělala si ještě k tomu srandu. Ale bylo to zábavné. Proto 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portoriku a Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama