Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luis Kramar z jakéhosi důvodu pronásleduje Noaha Beckera, bývalého ošetřovatele na Universitní klinice v Innsbrucku. Noah vydírá lékařku, Dr. Trappovou, o které ví něco, co by se rozhodně nemělo dostat na veřejnost ... Ale možná se chce jen pomstít za to, že byl z kliniky propuštěn. Luis ukradne auto Dr. Krammerové, aby mohl Noaha sledovat, ale havaruje. Těžce zraněného ho Noah vytáhne z auta a přivolá záchranku. Vzápětí se ocitá na klinice a ošetřuje ho právě Dr. Krammerová. Luis si po havárii nic nepamatuje. Neví, kdo je, jak se jmenuje, ani odkud je. Zdá se, že tento stav někomu vyhovuje, a dokonce se snaží vymazat jeho minulost navždy. Luis se stává „mužem bez paměti“. Nehodlá se s tím však smířit a rozhodne se, bude po své minulosti pátrat za každou cenu ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

LucMosss 

všechny recenze uživatele

"Můžu číst, můžu psát, ale vůbec nevím, kdo jsem." "A kdo z nás to ví?" Krásná citace z tohoto nadprůměrného německého thrilleru... Mé předsudky vůči námětu a zhlédnutí několika záběrů se znova absolutně mýlily... Lhala bych, kdybych nyní řekla, že je to na první pohled poutavý a nepřehlédnutelný film, ovšem nyní jsem si jeho krásou a kvalitou jista. V mnoha ohledech při prvním "promítání" nepochopitelný snímek, ovšem s nádhernýma myšlenkama, dějem, který je naivní, ale rozhodně nenudí a který je plný kontrastů spojených s innsbruckým okolím... Po žádném ze svých oblíbených filmů nemívám po jeho skončení tak krásný, uvolňující a nenásilný pocit dále nepopsatelný běžnými slovy. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Takový Komisař Rex bez Rexe. Ničím nevybočuje z řady průměrných německých filmů. Tobias Moretti v té čepici vypadal opravdu úděsně. Kde ji proboha vyhrabali! ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama