Reklama

Reklama

Brothers at War

Trailer

Obsahy(1)

Dokument pojednává o početné americké rodině z Illinois. Nejstarší ze sedmi dětí Jake Rademacher se vydává do Iráku natočit dokument o svém mladším bratru Isaacovi, který tam slouží v armádě. On sám se o službu v armádě pokoušel, ale narozdíl od svých dvou bratrů neuspěl. Po příjezdu se vydává s průzkumnou jednotkou na hranice se Sýrií, kde mapuje její činnost. Isaac je mezitím převelen zpět do států a Jake tak zůstane v Iráku s jednotkou sám. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nie je to o tom či vojaci majú rodinu, ale o tom snažiť sa pochopiť svojích bratov v zbroji... aspoň ja som to tak videl. Je to bez nejakého "ladu a skladu", v podstate dosť chaotické prevedenie... skáče sa z jedného miesta na druhé, rozhovory sú častokrát "dementne" postrihané, taktiež názory niektorých vojakov sú demen... až ako by to sami nazvali adrenalinové... ale niekde tam hĺboko ta myšlienka drieme a to sa mi na tom páčilo. 5-6/10 ()

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Válečný dokument o bratřích v US Army v Iráku? Proč ne, ale proč tolik zaběrů z dětství, kdy jsou dnešní vojáci mladí kluci? A proč tolik keců, keců a keců okolo? Bez titulků jsem pravda ne vše pobíral. Kratší stopáž by také neuškodila. Naopak chválím syrové zaběry ke konci z přestřelky s teroristy a odvahu tam natáčet. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama