Reklama

Reklama

Po stopách jaguára

(TV film)
  • USA In Search of the Jaguar
USA, 2003, 52 min

Režie:

Kate Churchill

Hrají:

Glenn Close

Obsahy(1)

Ve světle pronikajícím přes hustou klenbu stromů žije jeden z nejsilnějších tvorů na Zemi. Jeho schopnost usmrtit kořist jediným zdrcujícím kousnutím činí z jaguára jednoho z nejobávanějších a nejrespektovanějších predátorů na americkém kontinentu. Přesto jde o zvíře, o kterém toho víme jen překvapivě málo.Přes 20 let je Dr. Alan Rabinowitz z Wildlife Conservation Society posedlý myšlenkou zachránit jaguáry, nejzáhadnější z velkých koček. Nepolapitelný jako lesní duch, ukrývá svá tajemství ve světě stínů. Avšak zachránit tvora, jakým je jaguár, si žádá vysokou daň... vědci musí jít až na samé hranice možností. Připojte se k National Geographic a Dr. Rabinowitzovi na jejich cestě Po stopách jaguára. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

StrYke 

všechny recenze uživatele

↓Srdečně tleskám komentáři pode mnou. Nejsem si jistý, jestli jsem něco nepřehlédl, ale pokud vím, tak ochrana jaguárů spočívala v tom najít zdravou populaci a vytvořit na jejím území rezervaci. Žádného přesouvání jaguárů jsem si naštěstí v tomto dokumentu nevšiml. Jinak se jedná o průměrný dokument, který není ani tak o jaguárech, ale o Alanovi Rabinowitzovi. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Čo toto sakra je? Pod pojmom záchrana si skupina idiotov predstavuje, že zobere jaguárov zo svojho prirodzeného prostredia a strči ich tam, kde si myslia, že to bude dobre. Tipicke americke zmýšlanie na čele ž retarďákom čo si svojim príhovorom v tomto filme lieči asi svoje nedostatky. Zachránite ich tak, že ich necháte na pokoji. Neviem prečo, ale amíci maju potrebu celú planétu dirigovať čo, kde, kto, ako a kedy bude robiť. 1* za pár záberov zvierat inač to je riadna sračka. ()

Reklama

Reklama