Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co je na tom filmu dobré: špičkování mezi ústředním párem a pár vtipných scének občas solidně pobaví, bitky - i když mizerně natočené - jsou svižné a celkem cool, no a posledním větším plusem je krásný kukuč a postava Katherine Heigl... Takže o to více zamrzí, že Káťa se očividně vůbec nesnaží hrát, ale jen ukazovat svoje bujaré poprsí! Kutcher mě svými variacemi na nevinný úsměv také zrovna nenadchnul, no a co mě mrzelo asi nejvíce je fakt, že ve snímku je tolik zbytečných záběrů a dialogů, že by se z té půldruhé hodiny dal s přehledem udělat padesátiminutový klip. Takže i když jsem se vlastně moc nenudil a celkem i pobavil, výše než nad 45% jít nemohu. A ten debilní konec... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná záležitosť, ktorá ide v stopách filmu Mr. & Mrs. Smith, len s tým rozdielom, že tu len jeden z dvojice je tajný agent. Ďalším rozdielom je že Kutcher je slabší herec ako Pitt, no Katherine Heigl je krajšia než vychrtlá Angelina. V konečnom dôsledku ma menej ambiciózny pokus bavil viac, ako hviezdny Smithovi. ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"Jako oběti preferuji blondýnky. Stejně jako na čerstvě padlém sněhu se na nich dobře vyjímají krvavé otisky. "Alfred Hitchcock.Tenhle film se srdnatě pokouší bojovat proti stereotypu blondýnky=oběť/d, nicméně zhruba tak v polovině .... úvodních titulků mu dojde dech. Romantiku zavraždili tím, že to ti dva vzali hopem, jakoby zapomněli, že vzrušení publika vyrůstá z oné nejistoty sblížení a očekávání. A protože tenhle film postrádá černý humor, napětí, cynický nadhled či alespoň zajímavou vražednou choreografii v předměstí nočních můr, skóruje jedině Magnum s mrožím knírem v úloze otce. Je to ale jediné castingové eso, protože Ashton Kutcher v roli agenta-zabijáka působí jako štěně bígla na soutěži pitbulů. Ňuf. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Akce 8/10/// PLUS: Kathrine Heigel v sympatické roli s dobrým scénářem, Ashton Kutcher v akční roli a celkem mu to sedí, je tu poctivá akce a solidní zábava, i jako komedie to funguje, ten kill za pomocí paroží se jen tak nevidí MÍNUS: trochu okoukaný scénář a poměrně předvídatelné, v druhé půlce trochu slabší/// Shrnutí: Skvěle jsem se bavil a užíval si celý film a především herce v hlavní roli. Myslím, že se ústřední dvojice dobře doplňovala a její postava byla skvěle zvládnutá./// Celkem 77%/// ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama