Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už jen ta představa, že česač zlatých malin Ashie Samec od kachny je nájemný zabiják, mě pobavila. Zabiják čeho? Filmových rolí? Pavouků v jeskynních Demi Moore? Párkrát se popromenáduje do půl pasu, čímž končí jeho performance a začíná Luketicovo defilé režisérské sterility. I na romantickou komedii primitivní děj, neškodný humor a rozuzlení natolik přitažené za vlasy, že to zavánělo skalpováním.. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Krimi komedie,která mi popravdě moc komediální nepřipadala.Možná to bylo těmi titulky (měla jsem štěstí na příšerně přeložené),možná špatným rozpoložením.Každopádně jsem se zasmála asi dvakrát.Což neznamená,že to byl tak hrozný film.Jen trochu nadnesený a ne tak vtipný,jak asi měl být. Filmy s Katherine Heigl jako 27 šatů nebo Chceš mě,chci tě,se mi moc líbily a tak nějak jsem doufala,že Vrahouni budou podobný šálek kafe.Nebyl.Hmm,škoda. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ježiši, o co tady vlastně šlo? O vraždu bývalého tajného agenta? A co ty řeči kolem? Komedie a romantika? Kde že! A taky se vám zdála Katherine Heigl starší? Tedy, naprostá zbytečnost, ve které se sotva něco přihodí, občas se někdo popere, taky se trochu střílí a kradou auta...a náš drahocenný čas především. 20% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přihodí se občas, že se k filmu dostanu přes jeho soundtrack. Tak třeba k Vrahounům mi dopomohla svižná hudba jednoho z mých nejoblíbenějších současných skladatelů Rolfe Kenta. A světe div se, jsem rád, že mě k nim popostrčila. Obzvlášť ve srovnání s průšvihem Zatím spolu, zatím živi působí tenhle film jako svěží a snad i originální podívaná plná jemného humoru a pohodové atmosféry. Ashton Kutcher mi (jak je to možné??) nebyl ani trochu nesympatický a s Katherine Heigl dali dohromady zajímavý pár, korunu hereckém obsazení ovšem nasadil výborný tatínek Tom Selleck. Nenechte se odradit, vydržte první víceméně konverzační půlhodinu, a myslím, že vás Vrahouni pobaví. Od scény autohoničky přes reaktivaci agentů všeho druhu až po vtipný závěr.Slušné tři a půl zaokrouhluji nahoru – čistě natruc Tomovi a Cameron, kterým chybělo všechno, co tady je. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama